„Canon X MARK I MOUSE“ – kompiuterio pelė ir skaičiuotuvas viename prietaise  (0)

„Canon“ išplečia skaičiuotuvų asortimentą pristatydama „X MARK I MOUSE“ modeliu – dailiu „trys viename“ tipo skaičiuotuvu, kuris taip pat atlieka ir belaidės lazerinės kompiuterio pelės bei skaičių klaviatūros funkcijas. Naudojimui namuose ir biure pritaikytas sprendimas vienija „X“ serijos dizainą su daugiaulypėmis funkcijomis bei yra gaminamas naudojant perdirbtas medžiagas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rafinuotas dizainas, nepaprastos funkcijos

„X MARK I MOUSE“ skaičiuotuvas pasižymi tuo pačiu aukščiausios klasės dizainu, kaip ir populiarieji „X MARK I“ ir „X MARK I PRINT“ modeliai – dailiu aptakių kampų korpusu, kurį taip patogu laikyti rankoje. Dėl integruoto „Bluetooth 2.0“ belaidžio ryšio modulio, trijų mygtukų ir funkcionalaus slinkties ratuko skaičiuotuvą galima sklandžiai naudoti kaip belaidę lazerinę pelę (jutiklio raiška – 1200 DPI), leidžiančią naudotojams valdyti kompiuterį ir atlikti matematinius skaičiavimus tuo pačiu prietaisu.

Be pelės funkcijos, skaičiuotuvą galima naudoti ir kaip belaidę skaičių klaviatūrą, kuria patogu įvesti skaičius. Tai ypač pravartu dirbant nešiojamuoju kompiuteriu.

Kompaktiški ir patvarūs klavišai leidžia patogiai įvesti skaičius. „X MARK I MOUSE“ skaičiuotuvą naudotojas gali užrakinti, kad naudodamasis pelės funkcija netyčia nepaspaustų klavišo. Didelės raiškos dešimties skaitmenų ekrane skaičiai visada rodomi aiškiai.

Gamtą tausojanti konstrukcija

„X MARK I MOUSE“ skaičiuotuvas pasižymi ne tik įvairiomis funkcijomis, bet ir aplinką tausojančia konstrukcija. Kaip ir anksčiau gamintų „X“ serijos modelių, kai kurios naujojo skaičiuotuvo dalys pagamintos naudojant medžiagas, perdirbtas iš „Canon“ kopijuoklių.

Apatinis skaičiuotuvo korpuso dangtelis pagamintas iš plastiko, gauto iš nebenaudojamų „Canon“ kopijuoklių, todėl mažėja į aplinką išmetamų atliekų mastas. Be to, dėl veiksmingos energijos valdymo sistemos mažėja ir nereikalingas energijos eikvojimas: automatinio išjungimo funkcija po tam tikro nustatyto neveikos laiko automatiškai išjungia prietaisą. Ekrane taip pat rodomas baterijų įkrovos indikatorius, tad naudotojai gali rankiniu būdu išjungti nenaudojamą prietaisą ir pailginti baterijos veikimo trukmę.

Neprilygstamas dizainas, aplinką tausojanti konstrukcija ir lanksčios funkcijos paverčia „X MARK I MOUSE“ vienu iš pažangiausių prietaisų asmeninių skaičiuotuvų rinkoje. Kaip ir visi „X“ serijos skaičiuotuvai, šis modelis bus gaminamas blizgios baltos arba juodos spalvos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: