Nauji „Canon“ daugiafunkciai spausdinantys skaičiuotuvai profesionalams  (0)

„Canon“ plečia profesionalų lygio KS maitinamų spausdinančių skaičiuotuvų asortimentą dviem naujais itin našiais modeliais „MP37-MG“ ir „MP25-MG“. Naujieji daugiafunkcių profesionalų lygio (MP) spausdinančių skaičiuotuvų serijos modeliai vienija subtilų dizainą, universalumą, mažai aplinką veikiančią konstrukciją ir patobulintą ergonomiką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pažangių funkcijų rinkinį užbaigia didelės spartos spausdinimo funkcija, tad kiekvienas skaičiuotuvas – pirmaujančio rinkoje našumo ir „Canon“ stiliaus derinys.

Naujieji modeliai akcentuoja „Canon“ gamybos koncepciją, siekiančią tobulinti stilių, išplėsti funkcines galimybes ir kartu kuo labiau sumažinti atliekų kiekį. Apatinis abiejų modelių dangtelis pagamintas naudojant plastiką, gautą perdirbus nebenaudojamus „Canon“ kopijuoklius, o ekrano dangteliai pagaminti iš plastiko, kuris anksčiau buvo naudojamas „Canon“ skaitmeniniuose fotoaparatuose, atliekų. Abiejuose prietaisuose įrengta su „Energy related Product“ (ErP) deranti universali (100–240 V) maitinimo sistema ir įdiegta automatinio išsijungimo funkcija, kuri sumažina energijos sąnaudas automatiškai išjungdama prietaisą po septynių neveikos minučių.

„Canon MP25-MG“: įspūdingas našumas verslui

Kasdieniam naudojimui skirtas „MP25-MG“ siūlo pažangias charakteristikas, tinkamas bendrojo naudojimo reikmėms versle. Spartus dviejų spalvų spausdinimo blokas per sekundę geba išspausdinti 4,3 eilutės, o dėl racionalizuoto dizaino ir ergonomiško „Canon“ išdėstymo skaičiuotuvą dar patogiau naudoti reguliariai. Be to, patvari ir erdvi kompiuterinio stiliaus klaviatūra leidžia itin tiksliai įvesti duomenis.

Integruotas 12 skaitmenų fluorescencine lempa apšviestas ekranas (FTD) rodo didelius ir lengvai įskaitomus žalsvus didelio kontrasto 12,5 mm dydžio ženklus. Tarp įrenginio funkcijų – mokesčių ir verslo režimai, leidžiantys naudotojams greitai nustatyti mokesčių tarifus ir pelną, naudojantis tam skirtais sąnaudų, pardavimo ir pelno klavišais. Dėl laiko ir datos funkcijos „MP25-MG“ galima naudoti ir kaip stalinį laikrodį su kalendoriumi.

„Canon MP37-MG“: geriausias pasirinkimas finansų specialistams

„MP37-MG“ pasižymi tomis pačiomis profesionalų įrenginių charakteristikomis kaip ir „MP25-MG“ bei siūlo vertę pridedančių funkcijų, kurios pravers itin intensyviai dirbantiems naudotojams. 12 skaitmenų FTD ekranas naudotojams leidžia greitai peržvelgti skaičius, kurių dydis siekia 17 mm, todėl jie matomi lengvai ir aiškiai. Didelė ir erdvi kompiuterinio stiliaus ergonominė klaviatūra leidžia patogiau naudotis prietaisu ir tiksliau įvesti duomenis, o dėl dvigubo įpurškimo klavišų ženklai nenusilupa naudojant prietaisą ilgą laiką.

Tarp verslo priemonių minėtini mokesčių ir verslo režimai, taip pat papildoma valiutų konvertavimo galimybė, leidžianti vienu mygtuko spustelėjimu konvertuoti valiutą. Įtraukta laiko ir datos funkcija, o pažangių funkcijų asortimentą užbaigia „Canon“ tinkinto dizaino „Canola“ klavišų išdėstymo ir valdymo sistema. Racionalizuotą MP-37MG dizainą sudaro juodos ir sidabro spalvų išoriniai korpuso elementai, papildantys aukščiausios klasės prietaisą elegantišku „Canon“ stiliumi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: