Belaidė klaviatūra naktiniam gyvenimui: „Logitech“ pristato naują klaviatūrą su apšvietimu  (3)

„Logitech“ pristatė įkraunamą klaviatūrą „Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800“ su ryškiu ir tiksliu mygtukų apšvietimu tiek dieną, tiek naktį. Naujoji „Logitech“ klaviatūra turi patalpos apšvietimo lygio ir judesio daviklius, kurie užtikrina, kad klaviatūros mygtukai visada bus tinkamai apšviesti, o jos baterija – taupoma.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Klaviatūra „Wireless Illuminated Keyboard K800“ puikiai tinka tiems, kurie vertina dizaino ypatybes ir funkcionalumą”, – sako „Logitech“ klaviatūrų ir stalinių įrenginių viceprezidentas rinkodarai Denisas Pavillardas. – Tokios klaviatūros „Wireless Illuminated Keyboard K800“ ypatybės kaip išmanusis apšvietimas, „Logitech Unifying“ technologija, mūsų „PerfectStroke“ mygtukų sistema ir „Logitech Incurve“ mygtukai paverčia šią klaviatūrą išskirtiniu gaminiu, nedideliu ir stilingu, galinčiu įtikti kiekvienam”. Klaviatūra „Wireless Illuminated Keyboard K800“, įvertinusi patalpos apšvietimo lygį, automatiškai nustato, kaip stipriai turi švytėti mygtukai. Ji taip pat fiksuoja rankų judesius ir, joms priartėjus prie klaviatūros, išjungia mygtukų apšvietimą, o, joms nutolus, jį vėl įjungia. Tai užtikrina tikslų klaviatūros apšvietimą ir ilgesnį baterijos darbo laiką. Kartą įkrovus klaviatūrą, ja galima naudotis iki 10 dienų (tikslus klaviatūros baterijos darbo laikas priklauso nuo naudojimosi ypatybių, nustatymų ir aplinkos sąlygų). Tačiau net ir išsikrovus „Wireless Illuminated Keyboard K800“ baterijai, klaviatūrą tereikės prijungti prie mikro USB laido ir ja bus galima naudotis toliau. Dėl spartaus ir patogaus įkrovimo niekada nereikės keisti klaviatūros baterijų. Integruotas daugkartinio naudojimo baterijas visada bus galima greitai įkrauti per mikro USB jungtį. Kadangi gera klaviatūra turi būti itin patogi dirbti ir rinkti tekstą, „Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800“ turi tokius sprendimus kaip „PerfectStroke“ mygtukų sistemą ir „Logitech Incurve“ mygtukus. „PerfectStroke“ mygtukų sistema kiekvieno mygtuko spustelėjimui suteikia lengvumo įspūdį, spustelėjimas įvyksta sklandžiai ir tyliai. Unikalus „Logitech Incurve“ mygtukų dizainas su įdubusiu paviršiumi ir nugludintais kraštais leidžia pirštams nepastebimai slysti jų paviršiumi ir mėgautis spausdinimo procesu valandų valandas. Be to, raidės ir simboliai ant mygtukų yra itin atsparūs ir praktiškai nenusidėvintys.

„Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800“ yra naujausias pelių ir klaviatūrų serijos gaminys, turintis „Logitech Unifying“ technologiją – itin mažą imtuvą, kuris gali likti įjungtas į USB jungtį net ir tada, kai nešiojamasis kompiuteris dedamas į krepšį. Klaviatūros su „Logitech Unifying“ technologija veikia „Logitech Advanced“ 2,4 GHz ryšio dažniu, tai leidžia išvengti signalų vėlavimų ir trūkinėjančio ryšio.  „Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800“ prekyboje pasirodys šių metų rugsėjo mėnesį ir kainuos apie 345 litus (99,99 euro).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: