LG pelnė tris prestižinius EISA apdovanojimus  (0)

Viena iš pirmaujančių pasaulio mobiliųjų komunikacijų lyderių ir technologijų novatorių „LG Electronics“ (LG) laimėjo tris 2010 metų Europos vaizdo ir garso asociacijos (EISA) apdovanojimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prestižinių apdovanojimų žiuri sudaro EISA priklausančių leidinių redaktoriai, kurie produktus vertina atsižvelgdami į leidinių atliktus jų testus, analizę ir palyginimus. Vertingiausiu 2010-2011 m. Europos televizoriumi su skystųjų kristalų ekranu pripažintas LED skystųjų kristalų televizorius „LG 42LE5300“. 2010-2011 m. Europos namų kino teatro sistemos apdovanojimas teko „LG HB45E“. O to paties laikotarpio Europos ekologiško mobiliojo telefono nominacijoje apdovanotas vienas iš populiariausių LG modelių „LG GD510 Pop“. Vertingiausių televizorių su skystųjų kristalų ekranu ir ekologiškų mobiliųjų telefonų nominacijose LG nugalėjo antrus metus iš eilės. „Džiaugiamės EISA asociacijos įvertinimu, ypač televizorių ir ekologiško mobiliojo telefono nominacijose, kuriose apdovanojimus pelnome antrą kartą. Šis laimėjimas patvirtina LG tikslą teikti klientams aukštos kokybės, puikiai veikiančius ir mažinančius energijos sunaudojimą produktus. Jie patvirtina mūsų strategiją orientuotis į aplinkosaugą siūlant aukštą vertę“, - sako „LG Electronics“ prezidentas ir vyriausiasis technologijų direktorius Dr. Woo Paik. Vertingiausiu skystųjų kristalų televizoriumi pripažintas itin plonas „LG 42LE5300“ tipo skystųjų kristalų LED pilnos HD raiškos televizorius užtikrina puikią vaizdo kokybę. Kokybišką vaizdą kuria „TruMotion“ 100Hz technologija, o USB jungtis leidžia įrenginį sujungti su kitais prietaisais, taip pat nešiojamaisiais bei stacionariais kompiuteriais. Lyginant su standartiniais to paties dydžio skystųjų kristalų televizoriais, „LG 42LE5300“ naudoja mažiau elektros energijos. EISA apdovanojo šį televizorių, išskirdama jo aukštą kokybės ir kainos santykį, įvertinusi jo papildomas funkcijas bei sujungimo su kitais prietaisais galimybes.

Kompaktiška namų kino teatro sistema „LG HB45E“ užtikrina puikią vaizdo kokybę ir iki 400W  „Blu-ray“ ir DVD diskuose saugomų filmų garso galią naudojant 2.1 tipo garso sistemą. EISA ekspertai įvertino ir jos nedidelį storį bei stilingumą, kuriais LG kuria garso kokybės ir universalumo standartą.

Populiarusis mobilusis telefonas „LG Pop“ („LG GD510“) yra vienas iš mažiausių lietimu valdomų telefonų su 3 colių įstrižainės ekranu, patogia vartotojo sąsaja, interneto naršykle ir greitu prisijungimu prie socialinių tinklų. EISA ekspertai pripažino jį nugalėtoju „dėl kompaktiško dydžio, mažo svorio, efektyvios kompaktiškos pakuotės ir mažo energijos vartojimo. Kaip parodė perdirbimo gamyklos „SIMS Recycling“ analizė, telefonas pranoko kitus ir vertinant pagal aukso, paladžio, vario ir sidabro naudojimą. Akivaizdu, kad telefono grožis ir pažangumas nenukenčia net kai jis tampa ekologišku“.

EISA asociacijai (angl. European Imaging and Sound Associations) priklauso 50 specializuotų žurnalų iš 19 Europos šalių. Kasmet birželį visų EISA žurnalų vyriausieji redaktoriai susitinka, kad nuspręstų, kurie iš visus metus jų bandytų gaminių yra nusipelnę gauti EISA apdovanojimus. Jie teikiami šešiose kategorijose: garso, vaizdo, namų kino, fotografijos, automobilių elektronikos ir mobiliųjų įrenginių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: