„Canon“ pristato šešis naujus lazerinius daugiafunkcinius spausdintuvus  (0)

Pirmaujanti pasaulyje vaizdo sprendimų kūrėja „Canon“ šiandien pristatė šešis naujus nespalvotus viską viename įrenginyje derinančius „i-SENSYS“ modelius – „Canon i-SENSYS“ serijas MF4400 ir MF4500. Šie įrenginių modeliai, kurių kiekvienoje serijoje yra po tris, yra vieni iš greičiausių ir taupiausių asmeniniam naudojimui ir mažoms darbo grupėms skirtų daugiafunkcinių spausdintuvų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skirtingi „i-SENSYS“ serijų MF4400 ir MF4500 modeliai pasižymi skirtingomis funkcijomis, tad patenkins įvairius vartotojų spausdinimo poreikius, kylančius darbe ir namuose. „i-SENSYS“ MF4400 modeliai puikiai tinka ten, kur būtų naudingas paprastai naudojamas nespalvotas daugiafunkcinis įrenginys. „i-SENSYS“ MF4410 ir „i-SENSYS“ MF4430 turi spausdinimo, kopijavimo ir nuskaitymo funkcijas, o „i-SENSYS“ MF4450 turi ir fakso funkciją. „i-SENSYS“ MF4430 ir „i-SENSYS“ MF4450 taip pat turi automatinius dokumentų tiektuvus (ADF), kurie taupo vartotojų laiką, kadangi įgalina tuo pačiu metu kopijuoti keletą pradinių dokumentų.

„i-SENSYS“ MF4500 modeliai padeda nedidelių biurų ir namų vartotojams mažinti išlaidas popieriui ir spausdinimui papildomą vertę suteikiančiomis funkcijomis, pavyzdžiui, automatiniu dvipusiu spausdinimu. Visi „i-SENSYS“ MF4500 serijos modeliai kurti turint omenyje našumą bei turi spausdinimo, kopijavimo, nuskaitymo ir fakso funkcijas. „i-SENSYS“ MF4570dn ir „i-SENSYS“ MF4580dn turi galimybę prisijungti prie tinklo, tad mažos darbo grupės gali dalintis įrenginiu. „i-SENSYS“ MF4580dn taip pat turi dvigubą automatinį dokumentų tiektuvą, įgalinantį dvipusį nuskaitymą, kopijavimą ir faksavimą.

Pasižymintys mažomis sąnaudomis „i-SENSYS“ MF4400 ir MF4500 modeliai suderina kompaktiškumą su stilingu dizainu, tad puikiai įsilieja bet kokioje darbinėje ar namų aplinkoje.  Jie puikiai tinka vartotojams, kurie ieško sparčių bei paprastai naudojamų įrenginių už nedidelę kainą. Išnaudodami lazerinio spausdinimo technologijos privalumus, šie įrenginiai pateikia platų profesionaliai atrodančių nespalvotų dokumentų su ryškiu tekstu ir vaizdais spektrą.

Visuose modeliuose naudojamos „Canon“ priežiūros nereikalaujančios „viskas viename“ tipo kasetės, taip pat jie pasižymi paprastu nuskaitymo vykdymu ir turi naują patobulintą 5 eilučių skystųjų kristalų ekraną, įgalinantį lengviau pasiekti svarbiausią informaciją ir funkcijas. Kiekviena serija turi savą stilių, atspindintį jos įrenginių naudojimą – „i-SENSYS“ MF4400 modeliai aptakūs ir juodi, tad puikiai tinka namams, tuo tarpu juodai baltas „i-SENSYS“ MF4500 modelių stilius suteikia jiems įvairiapusiškumo, tad jie puikiai tinka naudoti bet kur, įskaitant nedidelius biurus ar namus.

Šiais modeliais galima paprastai nuskaityti spalvotus dokumentus, taip taupant laiką ir pasiekiant puikių rezultatų. Nuskaitytus dokumentus galima vos kelių veiksmų pagalba platinti el. paštu, kaip PDF failus ar kitomis programomis. Be to, galimybė prisijungti prie tinklo reiškia, kad naudojant „i-SENSYS“ MF4570dn ir „i-SENSYS“ MF4580dn galima nuskaityti dokumentus priemone „MF Toolbox“, kas įgalina kelis darbo grupės vartotojus pasiekti sparčiojo nuskaitymo funkciją ir padidina našumą.

Abi serijos pasižymi dideliais spausdinimo greičiais: „i-SENSYS“ MF4400 modeliai spausdina 23 lapų per minutę sparta, „i-SENSYS“ MF4500 modeliai – 25 lapų per minutę greičiu. Naudojama 1200x600 taškų kvadratiniame colyje (DPI) raiška.

Būdami vieni iš geriausiai pagal įprastą energijos suvartojimą (TEC)* įvertintų įrenginių, šie spausdintuvai veikia nereikalaudami didelių išlaidų ir taupydami energiją. Dėl 9 sekundžių arba mažesnės pirmosios kopijos pateikimo trukmės ir spartaus pirmojo spaudinio technologijos, įgalinančios spausdinti esant trumpiausiam įšilimo laikui, naujieji „i-SENSYS“ modeliai yra vieni iš labiausiai energiją taupančių lazerinių gaminių savo klasėje.

Štai ką sako „Canon“ produkto vadovė Hanna Toropainen: „i-SENSYS“ serijos MF4400 ir MF4500 atspindi „Canon“ pasiryžimą siūlyti kompaktiškus gaminius, kurie būtų spartūs bei paprasti naudoti ir tuo pačiu metu pasižymėtų dideliu našumu. Šie modeliai taip pat turi papildomą vertę suteikiančių funkcijų, kurios užtikrina našumą bei mažas sąnaudas. Kompaktiški daugiafunkciniai spausdintuvai puikiai tinka bet kokiam smulkiam verslui, ieškančiam stilingo, paprasto naudoti viską viename suderinančio įrenginio, padėsiančio padidinti našumą ir paspartinti verslo užduočių vykdymą.“                                                

Europoje „Canon i-SENSYS“ serijų MF4400 ir MF4500 gaminius bus galima įsigyti nuo 2010 m. lapkričio 1 dienos.

* -įprastas energijos suvartojimas (Typical Energy Consumption (TEC)) – tai pagal „Energy Star“ nurodymus apibrėžta bandymo procedūra, pagal kurią įprastai suvartojama energija išreiškiama KWH / per savaitę. Šie skaičiavimai tiksliau išreiškia visas įrenginio maitinimui tenkančias išlaidas nei didžiausių sąnaudų ir sąnaudų budėjimo režimu skaičiavimai. Tai reiškia, kad galima lyginti skirtingus gaminius, kadangi naudojami tie patys bandymo parametrai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: