Įspūdingas dizainas ir funkcijos naujuose „Canon PIXMA“ produktuose  (0)

„Canon“ pristato naujus ir stilingus PIXMA serijos spausdintuvų modelius, rinkoje išsiskiriančius naująja sistema „Intelligent Touch“, pilnos HD raiškos vaizdo įrašų spausdinimo funkcija ir tiesiogine prieiga prie interneto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pradedantiesiems – „PIXMA MP495“ ir „PIXMA MP280“ Paprasti naudoti multifunkciniai spausdintuvai „Canon“ vaizdų kokybę sujungia su pažangiomis PIXMA funkcijomis, todėl tai tinkamas pirkinys pradedantiesiems. Abu naujieji modeliai turi įdiegtą naują pilnos HD raiškos vaizdo įrašų spausdinimo funkciją ir pasižymi galimybe naudojantis programine įranga „Easy-PhotoPrint EX“ spausdinti vaizdus tiesiai iš populiarios dalinimosi nuotraukomis svetainės „Flickr“®. Be to, „PIXMA MP495“ turi integruotą belaidžio ryšio modulį. ­­­­­­Revoliucinė pilnos HD raiškos vaizdų įrašų spausdinimo funkcija leidžia „PIXMA MP495“ ir „PIXMA MP280“ naudotojams užfiksuoti ir išspausdinti vaizdo medžiagą, nufilmuotą „Canon“fotoaparatais. Vaizdo įrašų kadrų tobulinimo technologija automatiškai analizuoja kiekvieną vaizdą, didina rezoliuciją, mažina triukšmą ir užtikrina optimalią vaizdo kokybę. Paprasta naudoti „Canon“ programa „Easy-PhotoPrint EX“ leidžia lengvai redaguoti nuotraukas. Kartu su galimybėmis spausdinti nuotraukas, kalendorius ir albumus iš savo nuotraukų kolekcijos, prieiga prie „Flickr“® leidžia naršyti, importuoti ir spausdinti kitų sistemos naudotojų viešai platinamas nuotraukas. Be to, programa „Easy-WebPrint EX“ suteikia galimybę lengvai spausdinti iš interneto: galima apkirpti ir sujungti įvairių tinklalapių turinį į vieną dokumentą, sutalpinti jį viename puslapyje ar sukurti lankstinuką. Į kiekvieną modelį taip pat įdiegtas automatinio skenavimo režimas, leidžia nuskaityti kokybiškai ir greitai, o dėl sparčiojo paleidimo funkcijos procesas vyksta beveik iškart. Tiesioginio nuskaitymo į PDF funkcija popierinius dokumentus greitai paverčia elektroniniu formatu, o technologija „Auto Document Fix“ dėl pažangios automatinės vaizdų analizės ir duomenų koregavimo atskiromis sritimis galimybės užtikrina puikius skenavimo rezultatus. „PIXMA MP495“ ir „PIXMA MP280“ gaminiai Europos, Artimųjų Rytų ir Afrikos regionuose bus siūlomi nuo 2010 m. rugsėjo.

„PIXMA MG5250“ ir „PIXMA MG5150“

„Canon“ taip pat pristato du naujus pažangius daugiafunkcius fotospausdintuvus, kurie skirti pageidaujantiems greitai ir lengvai pasiekti puikių spausdinimo rezultatų. Naujieji modeliai pasižymi kur kas didesniu našumu, nauju dizainu ir didžiuliu programinės įrangos bei funkcijų pasirinkimu, įskaitant HD vaizdo įrašų spausdinimo funkciją ir „CREATIVE PARK PREMIUM“ programą, kuri suteikia išskirtinę prieigą prie vietinių ir užsienio menininkų kūrinių. „PIXMA MG5250“ siūlo ir belaidžio ryšio galimybę.

Naujųjų fotospausdintuvų 6,0 colių ekranas pasižymi įspūdinga išvaizda bei teikia puikių naudojimo pojūčių. Į „PIXMA MG5250“ ir „PIXMA MG5150“ integruota sparčiojo valdymo funkcija, leidžia lengvai naudotis įrenginiu, todėl dažnai naudojamoms funkcijoms pasiekti reikia mažiau veiksmų. Dėl to gerokai sutrumpėja spausdinimo laikas – išspausdinti nuotrauką iš atminties kortelės galima vos dviem žingsniais.

Programa „Auto Photo Fix“ automatiškai pakoreguoja ir patobulina vaizdų kokybę, taip pat pritaiko daugialypę zonų ekspozicijos koregavimo technologiją, kad reikiama ekspozicija būtų užtikrinta visose vaizdo srityse. Dėl „ChromaLife 100+“ nuotraukos atrodo geriau ir gražiau. Ši technologija jungia „Canon FINE“ technologiją su originaliu „Canon“ fotopopieriumi ir rašalu, todėl nuotraukos išlieka gražios ilgiau.

Į „PIXMA MG5250“ ir „PIXMA MG5150“ standartiškai įdiegiami automatinio dvipusio spausdinimo priedai ir du popieriaus tiekimo šaltiniai, o „PIXMA MG5250“ funkcija „Direct Disc“ leidžia spausdinti tiesiai ant derančių DVD, CD ir „Blu-ray“® diskų.

Aukščiausios klasės įrenginiai – „PIXMA MG8150“ ir „PIXMA MG6150“

PIXMA serijos naujienų gamą užbaigia „PIXMA MG8150“ ir „PIXMA MG6150“ – du pažangūs daugiafunkciai prietaisai, kurių išskirtinis dizainas dera su paprasto naudojimo funkcijomis. Abu modeliai pasižymi aptakiu sodrios juodos spalvos korpusu, kuris papuoš bet kokią erdvę.

Be išskirtinio stiliaus, paprasto valdymo galimybių ir inovacinių funkcijų, naujosios PIXMA serijos spausdintuvai dėl integruoto belaidžio ryšio modulio pasižymi dar didesniu lankstumu. Naujieji PIXMA serijos modeliai dabar gali spausdinti ne tik iš stalinio ar nešiojamojo kompiuterio, bet ir iš įvairių kitų prietaisų, tarp jų – „iPhone“™, „Android“™ įrenginių arba „PlayStation 3“™.

Šie naujieji spausdintuvai projektuoti orientuojantis į naudojimo paprastumą. Spartaus valdymo funkcija užtikrina nesudėtingą kontrolę, t. y. dažnai naudojamoms funkcijoms pasiekti reikia atlikti mažiau veiksmų.

Sukurtas įspūdingoms nuotraukoms spausdinti – „PIXMA iP4850“

Naujausias aukštos kokybės nuotraukų ir dokumentų spausdintuvas „PIXMA iP4850“ sukurtas sparčiam ir kokybiškam spausdinimui. Šis naujasis spausdintuvas keičia itin populiarų „iP4700“ ir neprilygstamą dizainą bei našumą sujungia su pažangia programine įranga. „PIXMA iP4850“ siūlomas su  pilnos HD raiškos vaizdo įrašų spausdinimo funkcija bei  galimybe naudotis „CREATIVE PARK PREMIUM“.

Pagal technologiją „Canon FINE“ pagamintos spausdinimo galvutės išpurškia 1 pikolitro lašelius (geriausias rodiklis klasėje) ir pasiekia maksimalią 9 600 taškų kvadratiniame colyje raiškos spausdinimo rezoliuciją, todėl spaudiniai yra fotolaboratorinės kokybės, o tekstas aiškus ir ryškus. „PIXMA iP4850“ turi 5 atskiras rašalo talpyklas, kurias galima keisti nepriklausomai: taip optimizuojamos rašalo sąnaudos ir pasiekiama maksimali ISO ESAT spausdinimo sparta.

„Canon PIXMA iP4850“ projektuotas orientuojantis į praktiškumą ir funkcionalumą, todėl spausdintuvas ne tik įspūdingai atrodo ir puikiai tinka bet kokioje aplinkoje – popierių tiekia iš dviejų šaltinių ir siūlo spausdinimo funkciją ant  DVD, CD ir „Blu-Ray“® diskų. „PIXMA iP4850“ – tai vienas iš universaliausių vienos funkcijos spausdintuvų rinkoje. „PIXMA iP4850“ Europos rinkoje startuoja 2010 m. rugsėjį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: