THX sertifikatą turintys garsiakalbiai „Logitech Speaker System Z623“ sudrebins namus  (0)

„Logitech“ pristatė THX sertifikatą turinčią garsiakalbių sistemą „Logitech Speaker System Z623“, atkuriančią galingą jūsų muzikos, filmų ar žaidimų garsą. Dviejų garsiakalbių su žemų dažnių kolonėle sistemą galima jungti prie kompiuterio ar televizoriaus ir mėgautis įspūdingu 200 vatų (RMS) stiprio garsu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Klausytumėtės roko, žiūrėtumėte Steveno Spielbergo veiksmo filmą, ar žaistumėte mėgstamą kompiuterinį žaidimą, įspūdžiai visuomet geresni įsitraukus į garso efektus, – sakė „Logitech“ garso padalinio viceprezidentas ir vadovas Markas Schneideris. – Todėl sukūrėme „Logitech Speaker System Z623“, kad būtų galima mėgautis tuo, kas jums patinka. DVD mėgėjams, muzikos entuziastams ir užkietėjusiems žaidėjams ši sistema užtikrina galingus garso efektus. O THX sertifikatas užtikrina, kad gaunate geriausią kokybę“. Naują „Logitech“ sistemą galima priderinti prie individualių poreikių – „Logitech“ pridėjo reikalingas jungtis ir garso kabelius, per kuriuos prie sistemos galima prijungti iki 3 garso įrenginių. Naudodamiesi RCA ir standartine 3,5 mm jungtimis bei papildoma jungtimi ausinėmis, šią sistemą galite sujungti per kelias minutes ir mėgautis puikiu garsu iš savo kompiuterio, žaidimų konsolės, muzikos grotuvo, televizoriaus ar DVD grotuvo. Šią garso sistemą galėsite valdyti naudodamiesi dešiniajame garsiakalbyje integruotais garso ir muzikos dažnių valdymo mygtukais. Išskirtinę garso patirtį užtikrinantys garsiakalbiai „Logitech Speaker System Z623“ turi THX sertifikatą ir yra profesionaliai suderinti bei atkuria tikslų garso dažnių balansą iš bet kokio garso šaltinio. Šią „Logitech“ sistemą sudarantys du garsiakalbiai ir žemų dažnių kolonėlė turi atitikti itin griežtus THX sertifikavimo standartus.

„Logitech“ inžinieriai glaudžiai bendradarbiauja su THX, atliekančia daugiau kaip 400 akustikos ir elektronikos testų dažnio jautrumui, galios atkūrimui, iškraipymui, triukšmui ir kitoms charakteristikoms nustatyti. „Logitech Speaker System Z623“ sistemos garsiakalbiai kalbą ir aplinkos garsą atkuria taip tiksliai ir aiškiai, kad galima pasijusti tarytum kine. O galinga žemų dažnių kolonėlė tikroviškai perteikia reaktyvinio variklio riaumojimą ar griūvančio tilto garsą.

„Logitech Speaker System Z623“ Europos rinkoje pasirodys rugsėjo mėnesį ir kainuos apie 586 litus (169,99 euro).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(0)
(7)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: