„Canon“ pristato naują projektorių profesionalams  (0)

Pristatydama savo šviesiausią projektorių savo produkcijos spektre bendrovė „Canon“ pabrėžia siekį įsitvirtinti profesionalų garso ir vaizdo įrangos rinkoje. 7 000 liumenų šviesumo projektorius „LV-7590“ gali rodyti iki 813 x 610 cm (400 colių įstrižainės) vaizdą, tad puikiai tinka įrengti didelėse salėse. Dėl pagerinto 1 800 : 1 kontrasto santykio ir naujo spalvų kontrolės įtaiso gaunamos ryškios vaizdo detalės ir gyvybingos spalvos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„LV-7590“ tiekiamas be objektyvo ir dera su penkiais pasirinktiniais keičiamais objektyvais, taigi yra itin universalus ir idealiai tinka bet kokioje aplinkoje.

„Canon“ kokybės vaizdas

Rinkoje „LV-7585“ keičiantis projektorius „LV-7590“, siūlomas nuo 2010 m. rugsėjo, pasižymi geriausiais „Canon“ projektorių šviesumo parametrais. Įprastinė XGA raiška dera su padidinto šviesumo (7 000 liumenų) ir didelio kontrasto (santykis 1 800 : 1) parametrais, o projektoriuje įrengtas motorizuotas horizontalaus ir vertikalaus objektyvo pastūmimo įtaisas leidžia vaizdus projektuoti be geometrinių iškraipymų. Be „Canon“ griežtai kontroliuojamos kokybės standartų, projektorius „LV-7590“ pasižymi daugeliu kitų funkcijų, specialiai suprojektuotų siekiant užtikrinti geriausius didelės žmonių auditorijos peržiūros potyrius erdviose salėse, pavyzdžiui, galinga artinimo funkcija ir fokusavimo galimybe.

Nepriklausomai kontroliuodamas geltonos šviesos kelią naujasis spalvų kontrolės įtaisas patobulina įprastą LCD projektoriuose naudojamą RGB vaizdavimo sistemą, todėl sukuria gyvybingesnes spalvas. Projektorius gali rodyti vaizdą, kurio kraštinių santykis 4 : 3, 16 : 9 arba parinktas naudotojo, taigi idealiai tinka specialiems vaizdams projektuoti ir yra puiki priemonė profesionalų konferencijų centruose bei kitose salėse, kuriose galima demonstruoti įvairių formatų turinį.

Įspūdingas universalumas – optimalus bet kokioje erdvėje

„LV-7590“ suprojektuotas lanksčiai naudoti ir montuoti įvairiose įrengtyse. Kadangi tiekiamas tik prietaisas, montuotojai gali rinktis sau tinkamą iš penkių „Canon“ aukščiausios kokybės keičiamųjų projektorių objektyvų asortimento. Daugelyje įrengčių puikiai tiks naujasis ekonominės klasės „LV-IL05“ standartinio 1,3x  artinimo objektyvas. Pageidaujant pažangesnio įrenginio, galima rinktis ypač plataus kampo, plataus kampo su artinimo funkcija, ilgos fokusuotės artinimo ir ypač ilgos fokusuotės artinimo objektyvus. Projektų rangovai galės pritaikyti projektorių prie erdvės ir reikiamo vaizdo dydžio reikalavimų neaukodami vaizdo kokybės. Dėl galimybės ypač lanksčiai naudoti konstrukciją ir ilgo jungiamumo parinkčių sąrašo „LV-7590“ galima montuoti ir mažiau įprastose įrengtyse, pavyzdžiui, įrengti taip, kad vaizdus būtų galima projektuoti vertikaliai ant grindų.

Kai projektorius nenaudojamas, mechaninis užraktas uždaro objektyvą, ir į patalpą nesklinda nereikalinga šviesa. Neįkyrus aptakios formos „LV-7590“ dizainas dera net ir pačiame moderniausiame konferencijų centrų interjere. Įtaisytas automatiškai išsivalantis oro filtras suprojektuotas eksploatuoti iki 10 000 valandų, todėl gerokai sumažėja projektoriaus techninės priežiūros reikalavimai ir pailgėja efektyvaus darbo trukmė.

Patobulintos jungiamumo funkcijos

Suprojektuotas taip, kad būtų lengvai pasiekiamas ir integruojamas į vietoje įrengtas įvairaus pobūdžio garso ir vaizdo sistemas, įrenginys „LV-7590“ turi įvairių daugialypės terpės prievadų, tarp jų – garso įvadą / išvadą. Papildomai įrengti du garso įvesties lizdai ir vienas garso išvadas leidžia prijungti projektorių prie esamos garso sistemos ir per jį valdyti garsumą bei šaltinį.

Naujasis vaizdavimo tinkle įtaisas išplečia „LV-7590“ jungiamumo galimybes dar labiau. „LV-NI03“ leidžia projektorių valdyti nuotoliniu būdu, iš prie tinklo prijungto kompiuterio, taigi pateiktinas vaizdas į projektorių gali būti siunčiama tiesiai per tinklą.

Pagrindinės LV-7590 funkcijos:

7 000 liumenų – galingas projektorius didelėms salėms

Kontrasto santykis 1 800:1

Naujas spalvų kontrolės įtaisas sukuria gyvybingesnes ir ryškesnes spalvas

Motorizuotas vertikalaus / horizontalaus objektyvo pastūmimo įtaisas, artinimo ir fokusavimo funkcijos

DVI-D (HDCP) ir 5 x BNC jungtys

Automatiškai išsivalantis oro filtras – iki 10 000 val. eksploatacijos trukmė

Mechaninis užraktas neleidžia nepageidaujamai šviesai sklisti į patalpą vaizdų pateikimo metu

Galimybė rinktis iš penkių pasirinktinių keičiamųjų objektyvų, įskaitant naująjį ekonominės klasės standartinį objektyvą ir ypač plataus kampo objektyvą, kuris idealiai tinka projektuoti iš galo

Pasirinktinis vaizdavimo tinkle įtaisas leidžia vaizdus pateikti nuotoliniu būdu ir valdyti įrenginį tinkle

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: