„Panasonic“ ekspozicijoje IFA parodoje – nauji, pirmaujantys rinkoje 3D televizoriai  (0)

Pasaulinė didelės raiškos televizijos lyderė bei trimačio vaizdo (3D) srities pionierė „Panasonic Corporation“ rytoj Berlyne prasidėsiančioje parodoje IFA pristatys tris naujus 3D vaizdo plazminius „Viera“ televizorius, taip pat keletą naujų LED-LCD televizorių modelių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trys nauji „Viera“ šeimos nariai

IFA parodoje „Panasonic“ pademonstruos naujuosius VT20 šeimos modelius – 42 colių (106 cm) įstrižainės 42VT20 ir 46 colių (116 cm) įstrižainės 46VT20 pasižyminčius vaizdo kokybe. „Panasonic“ technologijos „High-Speed 3D Drive“, taip pat „600 Hz Sub-field Drive“ padeda sukurti ekrane ryškių kontūrų trimačius vaizdus. Unikali funkcija „24p Smooth Film for 3D“ pašalina kino teatre rodomiems 3D filmams būdingą vaizdo vibraciją, padidindama kadrų skaičių ir taip padėdama atvaizduoti judesius gerokai sklandžiau.

Naujieji VT20 modeliai taip pat užtikrina aukščiausią įprasto, dvimačio vaizdo kokybę. „High Contrast Filter Pro“ pagerina vaizdo kontrastingumą itin šviesiose patalpose ir sumažina atspindžius ekrane. Tuo tarpu „THX Certified Display“ sertifikacija patvirtina, kad kiekvienas „Panasonic NeoPDP“ televizorius filmus atkurs tokia pačia kokybe ir spalvine gama, kokią ją numatė autoriai. Televizoriuose taip pat įdiegtas 2D-3D vaizdo keitiklis tiems, kurie nori įprastus dvimačio vaizdo filmus ar programas žiūrėti 3D vaizdu. Prie kiekvieno iš šių modelių pridedama po dvejus 3D vaizdo akinius.

Dar vienas naujas modelis – 42 colių (106 cm) įstrižainės TX-P42GT20 irgi siūlo 3D vaizdą bei pagrindines naujųjų VT20 modelių funkcijas: „24p Smooth Film for 3D“, 2D-3D vaizdo keitiklį, „600Hz Sub-field Drive“, THX ir „High Contrast Filter“. Tiesa, šis televizorius nėra komplektuojamas su 3D vaizdo akiniais.

„NeoPDP“ – aukščiausio lygio vaizdo potyriai

Naujieji modeliai išplečia „Viera“ televizorių su „NeoPDP“ ekrano technologija asortimentą. Pristačius juos, „NeoPDP“ šeimą sudarys VT20 (65, 50, 46 ir 42 colių įstrižainių) „Full HD“ televizoriai, GT20 (42 colių), V20 (50 ir 42 colių) bei G20/GW20 (50, 46 ir 42 colių) serijos.

„NeoPDP“ ekranai pasižymi tokiomis funkcijomis ir savybėmis, kaip „600Hz Sub-field Drive“ technologija, „Infinite Black Pro“ (daugiau nei 5 000 000:1 tikrasis kontrastas) ar „Infinite Black“ (5 000 000:1 tikrasis kontrastas), „High Contrast Filter Pro“ ar „High Contrast Filter", THX sertifikacija spalvų atkūrimui bei 0,001 milisekundės atsako laiku. Visa tai televizorius su „NeoPDP“ technologijos ekranais daro itin patrauklius žiūrėti dinamiško sporto rungtynes, veiksmo filmus bei žaisti žaidimus.

Visi „NeoPDP“ ekranus turintys modeliai naudoja „600Hz Sub-field Drive“ technologiją, kuri atvaizduoja 50 originalių kadrų per sekundę naudodama 12 pagalbinių impulsų kiekviename kadre, tokiu būdu 600 kartų per sekundę atnaujindama ekrano vaizdą. Tuo tarpu „Intelligent Frame Creation Pro“ aptinka judesį atskiruose paveikslėliuose ir optimizuoja jų atkūrimą kiekviename iš šių 600 impulsų. Taip „NeoPDP“ televizoriai gali rodyti judantį vaizdą itin preciziškai ir ryškiai be susiliejimo efektų.

Be to, „NeoPDP“ televizorių šeima išsiskiria savo elegantišku dizainu ir sąsajų gausa. Visi šios šeimos modeliai ne tik turi „Viera Cast“ galimybę, kuri leidžia pasiekti turinį internete, bei „Viera Image Viewer“, skirtą žiūrėti HD kokybės filmuotus vaizdus, nuotraukas, klausytis muzikos iš SD kortelių, bet leidžia įrašyti rodomą vaizdą į išorinį diskinį kaupiklį per USB jungtį. Su įdiegta DLNA tinklo technologija galima pasiekti kituose DLNA funkciją turinčiuose įtaisuose esančią informaciją – muziką, nuotraukas, filmus. Daugelyje modelių integruotas trigubo funkcionalumo DVB imtuvas pašalina būtinybę naudoti išorinius priedelius.

Nauji LED-LCD televizoriai

„Panasonic“ IFA parodoje demonstruos ir atnaujintą stilingų „Viera“ LED-LCD televizorių šeimą, kurioje – „1080p Full HD“ V20 (42, 37 ir 32 colių), D28 (37 ir 32 colių) ir D25 (42, 37 ir 32 colių) serijų modeliai. Taip pat „HD ready“ raiškos D28 (22 ir 19 colių) serijos televizoriai. Visi šie modeliai pasižymi aukšta vaizdo kokybe, kurią užtikrina platus žiūrėjimo kampas ir „200 Backlight blinking Intelligent Frame Creation Pro“ funkcija (išskyrus 19 ir 22 colių D28 serijos modelius).

Būdami vos 3,8 cm storio, jie itin tinkami kabinti ant sienos. Dauguma LED-LCD televizorių turi tas pačias tinklo funkcijas, kaip ir „NeoPDP“ modeliai.

Dar daugiau „Viera Cast“ partnerių

„Panasonic Europe“ plečia savo „Viera Cast“ paslaugos partnerių. Į jų gretas įsitrauks „Arte“, IPLA, „MeinKlub“, „myTVScout“ ir „Valuetainment“. „Viera Cast“ Europoje buvo pradėta teikti 2009 metų gegužę ir šiuo metu ja pasinaudoti gali „Panasonic“ VT20, V20, GT20, G20, D28 (37 ir 32 colių modelių) bei D25 serijų televizorių, taip pat 2010 metų leidimo „Blu-ray“ ir DVD diskų leistuvų savininkai.

Ši inovatyvi paslauga leidžia vartotojams pasiekti turinį internete tiesiai iš televizoriaus arba leistuvo nenaudojant kompiuterio. „Viera Cast“ jau siūlo turinį iš tokių tiekėjų, kaip „Acetrax“, „ARD-Tagesschau“, “Bild.de“. Taip pat ji leidžia pasinaudoti „Skype“, „YouTube“, „Google Picasa“, „Twitter“, „Eurosport“, „DailyMotion“, „Euronews“, „Qtom“, „Nova“ (Čekijos), „Startlap TV“, „Bloomberg TV“ ir „Weather“ paslaugomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: