„Samsung“ parodoje IFA 2010 pristatė „GALAXY Tab“ – naujovę planšetinių įrenginių rinkoje  (1)

„Samsung Electronics“ IFA elektronikos parodoje, vykstančioje Berlyne, pristatė GT-P1000 “GALAXY Tab“. Tai Tablet PC klasės kompiuteris, kuriame įdiegta operacinė sistema „Android 2,2“. „GALAXY Tab“ vartotojai namuose ar keliaudami gali naršyti internete, naudotis elektroniniu paštu, skambinti ar siųsti SMS/MMS žinutes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Planuojama, kad Lietuvos parduotuvėse „GALAXY Tab“ pasirodys lapkričio mėnesį.  Naudodami “GALAXY Tab“ vartotojai lengvai prisijungs prie „Android Marketplace“, kurio pagalba šį įrenginį pritaikys savo poreikiams. Be to, “GALAXY Tab“ įdiegtas „WiFi“ ir„Bluetooth 3.0“ ryšys. Naujasis Samsung „GALAXY Tab“ turi ir jutiminę sąsają „TouchWiZ“.

„Mes matome, kad vis daugiau žmonių domisi šia rinkos naujove. Keliaujant dažnai prireikia išsiųsti elektroninį laišką ar kitais būdais susisiekti su namiškiais ar darboviete. Naudojant „GALAXY Tab“ tai galima lengvai ir patogiai įgyvendinti”, - sakė JK Shin, „Samsung Electronics“ mobiliųjų komunikacijų padalinio prezidentas ir vadovas.

„GALAXY Tab“ 7 colių TFT-LCD ekranas kokybiškai atkuria filmus ir nuotraukas DivX, XviD, MPEG4, H.263, H.264 formatais. Lengvas (380g) korpusas yra patogus paimti ir neštis rankoje ar kišenėje. Šiame Tablet PC klasės kompiuteryje instaliuota „Adobe Flash Player 10.1“ programa, kuri leidžia greitai ir be vargo naršyti internete.

Įrenginyje instaliuota „Readers Hub“ funkcija, kurią naudojant galima skaityti elektronines knygas, žurnalus ar laikraščius. Prisijungę prie skaitmeninės bibliotekos vartotojai ras daugiau nei vieną milijoną knygų parašytų 25 kalbomis. „Media Hub“ funkcija greitai ir paprastai perkelia naujausius filmus, klasikines kino juostas ir populiarius televizijos šou tiesiai į „GALAXY Tab“ ekraną. Didelis vaizdo įrašų pasirinkimas patenkina įvairiausią skonį.

„Music Hub“ kategorijoje patalpinta 10 milijonų įrašų sugrupuotų pagal atlikėją ir žanrą. Be to, naudojant „Music Hub“ galima sužinoti visą informaciją apie naujausius ir populiariausius kūrinius.

“GALAXY Tab“ vartotojai naudojasi ir „Google“ mobiliosiomis paslaugomis. „Google Maps“ suranda vietovę pasakius pavadinimą anglų kalba, todėl jos tikslaus adresas nereikalingas. Nufotografavus vietovę arba meno kūrinį „Google Goggles“ automatiškai suranda ir pateikia aprašymą arba istoriją apie ieškomą objektą.

Planšetinio įrenginio priekyje dalyje yra vaizdo kamera, todėl naudojant tiesioginį vaizdo ryšį galima matyti savo pašnekovą. Galinėje „Samsung GALAXY Tab“ dalyje įrengta kamera fotografuoja ir filmuoja, o visą informaciją čia pat galima redaguoti, parsiųsti ar išsiųsti. „GALAXY Tab“ yra puikus nešiojamas įrenginys dažnai keliaujančiam vartotojui. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)