Vilniuje prasideda pasaulinis Interneto valdymo forumas  (0)

Nuo šiandien ir iki rugsėjo 17 dienos Vilniuje vyks 5-asis pasaulinis Interneto valdymo forumas (angl. Internet Governance Forum, IGF). Forume apsilankys 1,5 - 2 tūkst. verslininkų, akademikų, politikų net iš daugiau nei 100 skirtingų pasaulio šalių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Toks renginys Lietuvoje, tai galimybė sudalyvauti pasaulinio interneto politikos sūkuryje. Forumas yra vykdomas Jungtinių Tautų organizacijos. Forumo pagrindinis tikslas – tai dialogo kūrimas esminiais interneto valdymo ir plėtros klausimais: svarbių internetinių išteklių valdymas, saugumas, atvirumas ir privatumas, prieinamumas ir įvairovė, interneto plėtra.

Forume susitiks ir nuomonėmis galės dalintis viešojo ir privataus sektorių, visuomenės atstovai, naujausių technologijų kūrėjai, mokslininkai iš viso pasaulio.

Interneto valdymo forumas – tai puikus renginys parodyti Lietuvą kaip pažangią interneto vartotoją, naujausių informacinių technologijų taikytoją ir kūrėją. Įmonėms – tai galimybė užmegzti naujus kontaktus su kitų šalių organizacijomis, kurti partnerystę bei pristatyti savo teikiamas paslaugas, gaminamus produktus, viename didžiausių renginių Baltijos šalyse šiais metais.

Dalyvavimas forume yra nemokamas, tačiau prieš tai būtina registracija. Visi, kas dalyvauti negalės, bus suteikta galimybė žiūrėti tiesiogines transliacijas internetu. Plačiau: www.intgovforum.org

Tomas Pranckevičius

Žinių ekonomikos forumo konsultantas

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)