Naujasis „HP Envy14 Beats Edition“ kompiuteris – aukštos kokybės skaitmeninės muzikos skambesys  (0)

HP ir „Beats by Dr. Dre“ pristatė „HP Envy14 Beats Edition“ nešiojamąjį kompiuterį su integruota „Beats Audio“ garso posisteme. Šis kompiuteris yra galingas ir našus: papildytas moderniomis skaitmeninio garso technologijomis jis yra tinkamas ir rimtam darbui, ir kokybiškoms pramogoms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

HP bendradarbiauja su legendiniu muzikantu ir prodiuseriu Dr. Dre bei „Interscope Geffen A&M Records“ valdybos pirmininku ir vienu iš „Beats“ įkūrėjų Jimmy Iovine‘u, kad naudodama novatoriškas technologijas pasiektų aukštos kokybės skaitmeninės muzikos skambesį. Naujajame kompiuteryje veikia „Beats Audio“ – unikali, didelio našumo technologija, kurią sukūrė HP ir „Beats by Dr. Dre“. Ji padeda atkurti garsą per garsiakalbius ar ausines taip, kaip jį įsivaizdavo muziką sukūręs autorius. Su kiekvienu „HP Envy14 Beats Edition“ kompiuteriu HP komplektuoja „Beats Solo“ ausines, garsą perteikiančias ypač preciziškai ir švariai. Nešiojamasis kompiuteris su metaline, juodos spalvos apdaila išlaiko tipinį „Beats“ juodos ir raudonos spalvų dizainą, jame integruota raudona, iš apačios apšviečiama klaviatūra, pridedami trys specialiai sukurti „Beats“ teminiai darbastalio fonai. Kad būtų galima pasinaudoti šio kompiuterio galia ir suteikiamomis kūrybinėmis galimybėmis, kai kurie „HP Envy14 Beats Edition“ modeliai komplektuojami su „Adobe Photoshop Elements 8“ ir „Adobe Premiere Elements 8“ programomis, skirtomis nuotraukoms ir vaizdo įrašams redaguoti. Kompiuteryje veikia „ATI Mobility Radeon HD 5650“ vaizdo posistemė su 1 GB talpos paskirtąja atmintimi, naudojamas „HP BrightView Infinity“ ekranas su diodiniu (LED) apšvietimu ir „HP TrueVision HD“ internetinė kamera. Visa tai šį kompiuterį daro idealiu įrankiu kuriant, redaguojant ar klausant muziką, peržiūrint filmus ir fotografijas.

„HP Envy14 Beats Edition“ diegiami galingi „Intel“ procesoriai, o standartinis akumuliatorius gali aprūpinti kompiuterį energija iki 6,5 valandų. Tuo tarpu naudojant papildomai įsigyjamą „HP Slim Fit Extended-Life“ akumuliatorių, vienos įkrovos pakanka iki 13 valandų nepertraukiamo veikimo. Daugiau informacijos apie „HP Envy14 Beats Edition“ galima rasti www.hp.com/go/beats.

Apie Beats Electronic

2006-aisiais įkurta „Beats Electronic“ buvo sumanyta legendinio muzikanto ir prodiuserio Dr. Dre kartu su Jimmy Iovine‘u ir užsibrėžė sukurti naujos kartos ausines su galimybe atgaminti visą spektrą garso, kurį muzikos kūrėjai girdi profesionaliose garso įrašų studijose. 2008-ųjų sausį Dr. Dre i J. Iovine‘as paskelbė apie bendradarbiavimą su garso inovatoriais „Monster Cable“, siekdami sukurti „Beats by Dr. Dre“, pažangiausias iki šiol sukurtas ausines. Šiuo metu „Beats Electronic“ toliau dirba su „Monster Cable“ siekdami pagerinti nešiojamų įrenginių garso atgaminimo galimybes ir plėsdami Dr. Dre ausinių liniją. Daugiau informacijos: http://beatsbydre.com/.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)