„LG Electronics“ investuos į vandens valymo įrenginių gamybą  (0)

Viena iš pasaulinių lyderių ir buitinės technikos novatorių „LG Electronics“ (LG) per artimiausią dešimtmetį į vandens valymo įrenginių gamybą planuoja investuoti daugiau kaip 400 mln. JAV dolerių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tikimasi, kad investicijos, kurių didžioji dalis bus skirta moksliniams tyrimams ir technologijoms plėtoti, bendrovei iki 2020 m. atneš 7 mlrd. JAV dolerių pajamų.  „Šios investicijos padės bendrovei įsitvirtinti rinkoje ir spręsti pasaulines vandens užterštumo problemas. Beveik milijardas pasaulio žmonių geria užterštą vandenį, o daugiau kaip pustrečio milijardo gyvena kenksmingomis sanitarinėmis sąlygomis. Tikimės, jog mūsų indėlis plėtojant geriamojo vandens ir nuotekų valymo technologijas prisidės prie užterštumo problemų sprendimo“, - sako Young-ha Lee, „LG Electronics Home Appliance Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius.

Daugiausia dėmesio „LG Electronics“ skirs pažangios vandens filtravimo sistemai, technologijoms ir valymo komponentams plėtoti. Bendradarbiavimas su inžinieriais ir ekspertais padės užtikrinti technologijų kokybę bei išplėsti valymo įrenginių gamybą.

Anot Young-ha Lee, sprendžiant pasaulines vandens užterštumo problemas yra būtinas valdžios, visuomenės ir verslo bendradarbiavimas, todėl LG patirtis ir kuriami sprendimai taps svarbia pagalba siekiant pokyčių šioje srityje.   Investuodama į geriamo vandens bei nuotekų valymo įrenginių gamybą ir plėtrą, LG taip pat planuoja teikti komunaliniam sektoriui pritaikytas inžinerinių sprendimų aprūpinimo ir priežiūros paslaugas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: