Pranešimas dėl klaidinančios informacijos apie „Beta.lt“ paneigimo  (0)

Vakar, 2010 m. rugsėjo 22 dieną, dienos specialių pasiūlymų svetainės „Beta.lt“ klientus pasiekė pranešimas, jog projektas buvo „pavogtas“ iš kitos kompanijos. Norime informuoti, kad šis pranešimas yra klaidinantis ir neatitinkantis tikrovės, o pranešimo autorius nesąžiningai siekia pasipelnyti iš „Beta.lt“ vardo žinomumo ir pažeidžia UAB „Beta.lt“ teises.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl minėto įvykio „Beta.lt“ ketina kreiptis į ikiteisminio tyrimo institucijas. „Beta.lt“ nori užtikrinti savo klientus, kad pranešimuose minima UAB „DotNord“ nuosavybės teisės nei į projektą „Beta.lt“, nei į domeną beta.lt neturi ir neturėjo anksčiau. Domenas beta.lt buvo įregistruotas 2001 metais fizinio asmens Ilja Polivanovo, o nuo 2010 metų rugpjūčio mėnesio šis domenas priklauso UAB „Beta.lt“. Minėta informacija yra viešai prieinama „Domreg“ duomenų bazėje (http://whois.domreg.lt/).

Viešų pranešimų atsiradimo pagrindui galėjo turėti įtakos tai, jog projekto „Beta.lt“ savininkas ketino su UAB „DotNord“ pasirašyti sutartį dėl interneto svetainės www.beta.lt administravimo. Bendrovei „DotNord“ buvo atskleista konfidenciali informacija, susijusi su projektu „Beta.lt“. Manoma, kad bendrovė neteisėtai pasinaudojo konfidencialia informacija norint pasiekti registruotus „Beta.lt“ vartotojus. „Beta.lt“ atsiprašo visų klientų, gavusių klaidinančią informaciją. Bendrovė imsis visų teisėtų priemonių, kad būtų užkirstas kelias panašiems atvejams ateityje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: