Atnaujintos „Office Web Apps“ programos  (0)

Bendrovė „Microsoft“ atnaujino nuotolinio darbo programų rinkinio „Office Web Apps“ paketą. Programų, su kuriomis vartotojai gali kurti, redaguoti ir peržiūrėti „Office“ dokumentus iš bet kurio prie interneto prijungto kompiuterio, atnaujinimai buvo sukurti atsižvelgus į daugiau nei 25 tūkst. „Office Web Apps“ naudotojų atsiliepimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per 100 dienų nuo nemokamo biuro programų paketo „Office Web Apps“ pristatymo, juo jau pasinaudojo daugiau nei 20 mln. žmonių visame pasaulyje. Šios programos leidžia interneto naršyklėje kurti ir redaguoti „Power Point“, „Excel“, „Word“ ir „One Note“ dokumentus bei jais dalintis su kolegomis.

Su atnaujintu „Office Web Apps“ galima įkelti „Power Point“ prezentacijas ar „Excel“ dokumentus tiesiai į tinklaraštį ar tinklalapį. Šie dokumentai bus matomi naujo tipo sumažintame lange arba per visą ekraną. Norint įkelti dokumentus į tinklaraštį ar tinklalapį, pirmiausia juos reikės patalpinti internete, nemokamoje duomenų saugykloje „Windows Live SkyDrive“.

„Office Web Apps“ programos „Excel“ versijoje nuo šiol galima kurti ir diagramas. Formules „Excel“ dokumente galima įvesti tiesiog iš darbalaukio, o duomenys keisis automatiškai, pagal kompiuteryje esančius duomenis. Nuo šiol „Excel“ dokumentus kaip ir „Word“ bei „Power Point“ dokumentus bus galima peržiūrėti ir mobiliųjų telefonų naršyklėse.

„Microsoft“ taip pat padidino „Clipart“ resursus „PowerPoint“ versijoje. Kuriant prezentaciją galima naudoti daugiau nei 200 tūkst. aukštos kokybės nemokamų paveikslėlių. Be to, dabar galima naudoti 20 proc. daugiau „PowerPoint“ šablonų, kurių kas kelis mėnesius bus vis pridedama.

Naujasis „Office Web Apps“ išplėtimas pasiekė Australiją, Austriją, Belgiją, Prancūziją, Vokietiją, Rusiją ir Šveicariją. Jau po kelių savaičių, š.m. spalio viduryje, „Office Web Apps“ programomis galės dirbti ir vartotojai Lietuvoje. Šiuo metu minėtomis galimybėmis gali naudotis „Office 2010” įsidiegę vartotojai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: