Išleistas „Windows Live Essentials 2011“ programų rinkinys  (0)

Bendrovė „Microsoft“ išleido naują nemokamų programų rinkinį „Windows Live Essentials 2011“, kurį jau galima atsisiųsti iš http://download.live.com. Naujosios programos išnaudos „Windows 7“ operacinės sistemos galimybes asmeniniuose kompiuteriuose ir pagerins darbą su internete esančiais failais ar programomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kartu su vartotojams jau gerai pažįstamomis „Windows Live Essentials“ nemokamomis programomis „Windows Live Photo Gallery“, „Movie Maker“, „Messenger“, „Mail“, „Family Safety“ ir „Writer“, rinkinyje yra ir nauja „Windows Live Mesh“ programa. Ji leis dar geriau išnaudoti „Windows 7“ galimybes naudojantis „debesų kompiuterijos“ sprendimais – dirbant vienu kompiuteriu nuotoliniu būdu per internetą pasiekti ir atnaujinti kitame kompiuteryje esančius duomenis, sinchronizuoti kompiuteryje ir „debesyje“ esančius dokumentus.

Su „Photo Gallery“ ir „Movie Maker“ dabar bus galima lengvai sukurti ir įkelti nuotraukas ar filmus į populiariausius socialinius tinklus, pavyzdžiui,  „Facebook“. „Photo Gallery“ programos veidų atpažinimo funkcija padeda atrinkti draugų nuotraukas. Joms galima automatiškai priskirti draugų žymas ir įkelti į pasirinktą socialinį tinklą. Naudojant „Photo Gallery“ programą nuotraukas galima redaguoti, pavyzdžiui, panaikinti dėmes, sutvarkyti vaizdą, ar iš kelių nuotraukų padaryti vieną.

Su socialiniu tinklu „Facebook“ glaudžiai sujungta atnaujinta „Windows Messenger“ programa. Vartotojai tiesiai per „Windows Live Messenger“ gali bendrauti su draugais socialiniame tinkle, atnaujinti būsenas ir rašyti komentarus.

Naujosios „Windows Live Hotmail“ programos įrankiai leis greičiau tvarkyti pašto dėžutę ir nemokamai dirbti su „Word“, „Excel“, „PowerPoint“ dokumentais per savo el. pašto prieigą netgi tada, kai kompiuteryje nėra įdiegtas „Microsoft Office“ programų paketas.

Daugiau informacijos apie „Windows Live Essentials 2011“ programas galite rasti http://explore.live.com/windows-live-essentials, o naujienas galima sekti tinklaraštyje „Inside Windows Live“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: