Europai pristatomos naujos "HTC Legend" ir "HTC Desire" spalvos  (0)

Išmaniųjų telefonų gamintoja HTC šiandien pristato naujas savo populiariausių modelių su „Android” operacine sistema – „Legend” ir “Desire” – spalvas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Unikalaus dizaino „HTC Legend” modeliai bus papildyti phantom black spalva. Išmanųjį telefoną „HTC Legend“ išgarsinę stilius ir forma – iš vientiso aliuminio bloko pagamintas glotnus besiūlis paviršius–  liks nepakitę. „HTC Desire” modeliai bus papildyti brilliant white spalva, suteikiančia naują išvaizdą savo prabanga bei kokybišku vaizdu ir daugialype terpe (angl. – multimedia) išgarsėjusiam išmaniajam telefonui.

„Mes nuolat ieškome būdų plėsti vartotojų mobiliąją patirtį,“ - teigia HTC prezidentas Europai, Vidurio Rytams ir Afrikai Florianas Seiche. „Suprantame, kad mūsų vartotojai mėgsta save išreikšti įvairiais būdais, ar tai būtų muzika, mada ar mobilusis telefonas. Stengiamės pateikti jiems stiprų mobiliųjų telefonų rinkinį bei kartu su modeliais suteikti vartotojams patyrimų įvairovę ir pasirinkimą, geidžiamą išvaizdą ir pojūčius.“

„Nuo šių telefonų pristatymo dienos jie yra tikrai geidžiami. Phantom black spalvos „HTC Legend“ ir brilliant white spalvos „HTC Desire“ vainikuoja kokybišką mobiliąją patirtį išskirtiniu aukštos kokybės išbaigtumu.“ Mobiliojo ryšio operatoriai ir distributoriai siūlys vartotojams Phantom black spalvos „HTC Legend” ir brilliant white spalvos „HTC Desire“ išmaniuosius telefonus pagrindinėse Europos rinkose nuo 2010 m. spalio mėn.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: