Parduotuvių lentynas pasiekė lietuviškasis „Office 2010“  (0)

Šią savaitę parduotuvių lentynas Lietuvoje pasiekė „Microsoft“ biuro programinės įrangos paketas „Office 2010“ lietuvių kalba. Lietuvos rinkai buvo pritaikytos ne tik visos biuro programinės įrangos programos, bet ir nemokami darbo įrankiai internete „Office 2010 Web Apps“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Naujausios biuro programinės įrangos „Office 2010“ lokalizavimo Lietuvos rinkai darbai vyko sklandžiai ir lietuviškoji programų paketo versija parengta laiku. Lokalizavimo eigoje gavome daug atsiliepimų iš vartotojų, kurie labai prisidėjo kuriant galutinę lietuvišką „Office 2010“ versiją“, – sakė „Microsoft“ produktų lokalizavimo grupės vadovas Vincentas Gadanis (Vincent Gaddani).

Lietuvių kalba pasirodė ir nuotolinio darbo programos internete „Office 2010 Web Apps“. Su šiomis nemokamomis programomis vartotojai gali produktyviai dirbti kompiuteryje neturėdami įdiegtų „Office“ programų, tereikia turėti interneto ryšį.

Programos veikia dirbant kompiuteriu, telefonu ir naršykle

Viena pagrindinių naujojo „Office 2010“ ypatybių – galimybė dirbti net trijose skirtingose aplinkose. Dabar vartotojai vienodai sparčiai gali pasiekti „Office“ programas ir kurti dokumentus tiek kompiuteryje, tiek mobiliuoju telefonu ar tiesiog prisijungę per interneto naršyklę su „Office Web Apps“ programomis. Programų kūrėjai didelį dėmesį skyrė ir bendravimui internete, socialiniuose tinkluose. Pavyzdžiui, „Outlook 2010“ programoje yra integruotas „Outlook Social Connector“, kuris visus srautus iš socialinių tinklų, „Facebook“ ir kt., pateikia įprastoje elektroninio pašto programoje.

„Office 2010“ pilnas lokalizavimas užtrunka apie 3 mėnesius, prie lietuviškos versijos kūrimo dirbo 14 žmonių komanda. Palyginimui, rengiant ankstesnįjį „Office 2007” biuro programų paketą, lokalizavimo darbai užtruko dvigubai ilgiau ir tęsėsi pusmetį po angliškos versijos pristatymo rinkai.  Daugiau informacijos lietuvių kalba apie naujausias „Office 2010“ programų funkcijas galima rasti svetainėje www.office2010.lt

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: