Atnaujintas viešojo transporto tvarkaraščių tinklapis  (0)

Prieš daugiau nei savaitę eismo tvarkaraščių atvaizdavimo tinklapis Maršrutai.lt buvo papildytas Kauno objektų duomenimis, padedančiais lengviau rasti reikiamą kelionės tikslą. Po neilgai trukusios pertraukos pristatytas dar vienas papildymas - šįkart Vilniaus objektais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maršrutai.lt tinklapyje, Vilniaus maršrutų sąraše (www.marsrutai.lt/vilnius) atsivėrę greičiausio maršruto paieškos įrankį, galite vesti ne tik stotelės, bet ir objekto pavadinimą. „Tai ypač naudinga tokiu atveju, jei šalia populiaraus ir dažnai lankomo objekto esančios viešojo transporto stotelės pavadinimas yra kitokiu pavadinimu, negu pats objektas. Kartais stotelių pavadinimai būna pernelyg sunkūs įsiminti arba tiesiog išgaruoja iš galvos neseniai į Vilnių atvykusiems gyventi pirmakursiams. Maršrutai.lt tampa tuo pirmuoju pagalbininku, gebančiu suprasti, kur norima nuvykti", - dėsto galimas problemas ir jų sprendimo būdus Julius Majauskas.

Šiuo metu Vilniaus greičiausio maršruto paieškoje yra 77 objektai: didieji prekybos centrai, seniūnijos, didžiausios ligoninės, aikštės, bibliotekos, kai kurios įmonės ar kitos traukos vietos. Jei jau egzistuoja stotelė, pavadinta tuo pačiu vardu, kaip ir objektas, tai papildomai to objekto į sąrašą nebeįtraukiame. Bet jei manote, kad objektų galėtų būti dar daugiau, siūlykite mums ir galbūt sąrašas bus išplėstas. Kauno miesto atveju, po maršrutai.lt lankytojų prašymo, objektų sąrašas buvo papildytas dar 19-ka objektų pavadinimų.

Maršrutai.lt stengiasi dėl savo lankytojų ir siekia būti moderniu ir patogiu viešojo transporto informacijos tinklalapiu - čia galima rasti Vilniaus miesto, Kauno miesto ir rajono, Klaipėdos ir Panevėžio miestų, Visagino bei „Lietuvos geležinkelių" traukinių eismo tvarkaraščius. O viešojo transporto entuziastų puslapyje http://entuziastai.marsrutai.lt skelbiame naujienas ir kitą naudingą informaciją, susijusią su visuomeniniu transportu. Šis puslapis skirtas visiems, kurie ieško aktualios informacijos ir nori ją rasti greitai.

Eismo tvarkaraščių atvaizdavimo sistema Maršrutai.lt siekia suvienyti kuo daugiau Lietuvos vežėjų ir vienoje vietoje pateikti kuo daugiau maršrutų, juos patogiai apjungiant į vieningą greičiausio maršruto paieškos sistemą. Vežėjams primename, kad jų maršrutai ir eismo tvarkaraščiai į Maršrutai.lt tinklapį gali patekti greitai, patogiai ir visiškai nemokamai, tiesiog užtenka užpildyti registracijos anketą - http://www.marsrutai.lt/info/Register.aspx .

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: