Pirmasis Lietuvoje „BlackBerry Torch“ atsidūrė Juozo Statkevičiaus rankose  (0)

„BlackBerry“ šeimos naujiena sulaukia simpatijų ne tik ant raudonojo kilimo Los Andžele ar Baltuosiuose Rūmuose, bet ir Lietuvoje. Neseniai į šalį atkeliavusį, pirmąjį „BlackBerry Torch 9800“ įsigijo mados guru Juozas Statkevičius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žymiausias Lietuvos dizaineris jau kelis metus naudojasi „BlackBerry“ įrenginiais – prieš pereidamas prie naujojo „BlackBerry Torch“ Juozas naudojosi „BlackBerry Bold“ išmaniuoju telefonu. „Mane galima vadinti „BlackBerry“ fanu. Kalbėjimas telefonu ar bendravimas internete mano darbotvarkėje kartais užima iki 12 paros valandų, todėl „Blackberry“ man yra nepamainomas, - sakė J. Statkevičius.

Neseniai pristatytas „BlackBerry Torch“ jau spėjo sulaukti pripažinimo visame pasaulyje. Šis telefono modelis turi lietimui jautrų ekraną ir visaženklę QWERTY klaviatūrą. Su juo patogu rašyti ir atsakinėti į elektroninius laiškus, naršyti internete ar atnaujinti pranešimus socialiniuose tinkluose, pavyzdžiui, „Facebook“, kur Juozas Statkevičius turi beveik 5 tūkst. draugų. Naująjį „BlackBerry Torch“ Lietuvoje galima įsigyti tik „Bitės“ salonuose, šio išmaniojo telefono kaina siekia nuo 499 Lt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)