Naujasis „Ford C-MAX” ir „Ford Grand C-MAX“ gavo 5 saugumo žvaigždutes „Euro NCAP“ teste  (0)

„Euro NCAP“ organizacija pranešė, kad „Ford C-MAX“ ir „Ford Grand C-MAX“ gavo aukščiausią penkių žvaigždučių įvertinimą pagal itin sugriežtintą vertinimo sistemą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pakėlus reikalavimų kartelę visų segmentų automobiliams, naujieji vienatūriai „Ford C-MAX“ ir „Ford Grand C-MAX“ puikiai pasirodė visose keturiose vertinimo kategorijose – keleivių saugos, vaikų apsaugos, pėsčiųjų apsaugos ir pagalbinių saugos sistemų – ir gavo aukščiausią bendrą įvertinimą. Naujieji modeliai pasižymi gausia aktyvia ir pasyvia saugumo įranga: tai 6 saugos pagalvės, IPS (angl. Intelligent Protection System – išmanioji apsaugos sistema), stabdžių ABS+EBD+ESP sistemos, įkalnės asistentas HSA, TVC (angl. Torque vectoring control – sukimo momento stebėjimo kontrolės sistema), elektra valdomas užraktas vaikų apsaugai, visų 7 vietų saugos diržų priminimo sistema („Ford Grand C-MAX“), avarinių šviesų įsijungimo sistema ir kt. Automobilių kėbulai sukurti taip, kad perduotų kuo mažiau vibracijos į saloną, tačiau tuo pačiu kuo daugiau apsaugotų pėsčiuosius nelaimės atveju.

Stilingas ir patrauklus C-MAV (angl. Compact multi-activity vehicle) segmento automobilis pasižymi išskirtinėmis technologinėmis naujienomis: tai nauji „EcoBoost" 1,6 benzininiai varikliai su turbina, išvystantys 150 ir 180 AG galią ir suvartojantys mažai degalų, automatinė parkavimo sistema, vairuotojo įspėjimo ir budrumo sekimo sistemos, gausi patogumo įranga ir kt.

Įnešdamas į daugiafunkcinių automobilių segmentą naujo lygmens stilių ir patrauklumą, naujasis „Ford C-MAX" ir „Ford Grand C-MAX“ sukurti ant viso pasaulio rinkoms skirtos C segmento platformos. Naujasis „Ford C-MAX" jau laimėjo „Danijos metų automobilio" titulą, pateko tarp 7 finalininkų „Europos metų automobilio" rinkimuose ir dalyvauja „Lietuvos metų automobilio 2011“ rinkimuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: