Naujoviškas kompiuterinis stalas - idealus sprendimas dirbantiems kompiuteriu  (0)

Visi turintys nešiojamus kompiuterius, taip vadinamus „laptopais“, tikrai žino ką reiškia perkaitęs kietasis diskas. Kita vertus daugelis mūsų mėgsta ilgais žiemos vakarais dirbti kompiuteriu lovoje. Rinkoje pasirodė naujas technologinis sprendimas – idealus staliukas kompiuteriui!


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nešiojamo kompiuterio aušinimo sistema dažniausiai būna kompiuterio apatinėje dalyje, kuomet uždengiame kompiuterio apačią – aušintuvas siurbia dulkes ir negali gauti vėsaus oro srauto, reikalingo cirkuliacijai užtikrinti. Kompiuterio vidinė temperatūra pradeda kilti, kietasis diskas taip pat kaista. Neretai pasitaiko kad ir perkeista. O tai reiškia, kad visa Jūsų kompiuteryje esanti informacija daugeliu atveju prarandama be galimybės atstatyti. Bene vienintelis šansas atgauti informaciją – taikyti kriogenines technologijas, t.y. stipriai šaldant kietąjį diską bandyti „traukti“ iš jo informaciją.

Taip pat dažna situacija, kuomet kompiuteriui pasidėti tiesiog nėra patogios vietos. Tada jis tiesiog atsiduria ant kelių ar kažkur kitur. Čia jau pagal fantaziją ir išmonę. Tikriausiai galima išrinkti "TOP10" originaliausių kompiuterio pakėlimo nuo patalynės arba pasidėjimo neįprastoje vietoje būdų. Būkime atsargūs, apie pavojus laikant kompiuterį ant kelių jau rašė portalas Technologijos.lt straipsnyje “Ant kelių laikomas nešiojamas kompiuteris didina nevaisingumo galimybę

Internete (www.hotcooler.eu/lt/) jau pasirodė specializuoti mobilūs staliukai kompiuteriams. Staliuko kojos reguliuojasi net trijose vietose ir gali suktis 360o kampu. Tvirta aliuminio konstrukcija gali išlaikyti net 25kg svorį. Stalviršis apginkluotas dviem galingais 2500 rpm aušintuvais, bei 4 lizdų USB šakotuvu, prie kurio galima prijungti betkokius USB išorinius įrenginius. Staliukas priderins jūsų kompiuterį bet kuriai sėdimai ar netgi gulimai pozicijai, paleinks jį reikiamu kampu reikalingame aukštyje. Tai puiki galimybė ergonomiškai suderinti darbo vietą, apsaugoti kompiuterį nuo dulkių ir perkaitimo, taip pat apsisaugoti pačiam nuo nepatogių sėdėjimo pozų, kurios sukelia įtampą ir nugaros skausmus. Geresnio technologinio sprendimo, nei HOTcooler.eu staliukai patogiam kompiuterio pasidėjimui, rinkoje dar nėra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(0)
(5)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: