“Electrolux” pristatė tyliausią rinkoje trintuvą  (0)

Tyliąją virtuvės revoliuciją paskelbusi „Electrolux“ rinkai pristatė 10 kartų tylesnį nei įprasti trintuvą „Powermix Silent“. Tai yra tyliausias rinkoje trintuvas, kurio garsas neviršija 80 dB.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mažesnį „Powermix Silent“ garsą pavyko pasiekti sumažinus vibracijas ir oro srautą. Tuo tarpu įprastų trintuvų skleidžiamas 90-95 dB garsas prilygsta motociklo triukšmui ir žmogaus suvokiamas kaip 10 kartų garsesnis. Patentuotos garso mažinimo sistemos reikalavimus atitinkantis trintuvas sukurtas atsižvelgiant į tyrimus, kurie rodo, kad vartotojus erzina per didelis įprastų trintuvų keliamas triukšmas. “Tylesnis prietaisų veikimas yra labai svarbus vartotojams, ypač virtuvėje, kur šeima ir draugai susirenka ne tik pavalgyti, bet ir bendrauti. Todėl naujasis tylesnis trintuvas gali būti naudojamas bet kuriuo paros metu, netrukdydamas pokalbiui ar net miegančiam vaikui”, - sako „Electrolux“ dulkių siurblių ir smulkių prietaisų prekybos vadovas Laurynas Skruibis.

Be savo tylumo, naujasis „Powermix Silent“ išsiskiria funkcionaliu dizainu ir lengva priežiūra. Trikampė indo forma sukuria geresnį sūkurio efektą, ingredientus nukreipiantį link besisukančių aštrių mentelių. Prietaisą galima rinktis iš dviejų spalvų – plieno arba sodraus baklažano. Papildomų aksesuarų rinkinyje yra tirščių filtras bei mini peiliukai, sukapojantys žoleles, džiovintus vaisius, riešutus, ledukus.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: