„Tele2“ pasiūlė pigiausią rinkoje išankstinio mokėjimo mobilųjį internetą kompiuteryje  (0)

Telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ pristato pigiausią Lietuvoje išankstinio mokėjimo mobilųjį internetą kompiuteryje. „Tele2“ siūlo 1 GB duomenų įsigyti už 4 Lt dienai, 9 Lt savaitei arba 19 Lt mėnesiui – vartotojai gali patys pasirinkti, per kiek laiko išnaudos tą patį duomenų limitą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Paslauga patogi ir paprasta – klientai gali rinktis tinkamiausią mokėjimo planą ir papildyti sąskaitą, jeigu norės naršyti daugiau. Svarbiausia – „Tele2“ išankstinio mokėjimo internetas kompiuteryje šiuo metu yra pigiausia tokio pobūdžio paslauga šalyje“, − sako Mindaugas Ubartas, „Tele2“ prekybos ir marketingo direktorius.

SIM kortelė su paslaugos paketu savaitei ir ID kortele kainuoja vos 5 litus. Įsigyjant paslaugos paketą drauge su modemu, jo kaina siekia tik 149 Lt. Dar viena naujovė – klientams nebūtina pildyti savo mokėjimo sąskaitos tiesiogiai, jie gali tai padaryti ir nuskaičiuodami užsakytų duomenų kainą tiesiai nuo susietos „Tele2“ ar „PILDYK“ sąskaitos. Tai pravers tiems, kurie išnaudos paslaugos limitą pasibaigus prekybos centrų darbo laikui ar negalės prisijungti prie banko sąskaitos.

Mobiliuoju internetu „Tele2“ klientai gali naudotis visur, kur yra Tele2 ryšys: 3G ryšiu galima naudotis didžiuosiuose ir keliolikoje kitų Lietuvos miestų, likusioje šalies dalyje – EDGE ir GPRS ryšiu. „Tele2“ sparčiai plečia savo mobiliojo ryšio tinklą – per 2009 metus bendrovės investicijos į judriojo ryšio tinklą siekė per 50 mln. Lt. Šios „Tele2“ investicijos į tinklą buvo didžiausios per visą įmonės veiklos istoriją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: