„Logitech HD Pro Webcam C910“ jau tinka ir „Mac“ kompiuteriams  (0)

„Logitech“ internetinių kamerų flagmanė – „Logitech HD Pro Webcam C910“ kamera nuo šiol yra suderinama ir su „Apple Mac“ kompiuteriais. Ši naujausia „Logitech“ didelės raiškos (HD) internetinė kamera gali perduoti 720p raiškos vaizdo pokalbius bei filmuoti 1080p („Full HD“) raiška.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ji suderinama su tokiomis „Mac“ kompiuterių programomis, kaip „iChat“, „Photo Booth“ bei „FaceTime“, taip pat su naujausia „Logitech“ programine įranga „Mac“ platformai. „Logitech HD Pro Webcam C910“ integruojama su „iPhoto“, „iMovie“ programomis. „Logitech HD Pro Webcam C910“ turi „Skype“ sertifikaciją HD raiškos pokalbiams su „Skype 5.0 Beta for Mac OS X“ programa, ji taip pat veikia su praktiškai visomis pagrindinėmis vaizdo pokalbių paslaugomis ir programomis, tarp jų – „Yahoo! Messenger“ ir „Gmail Voice and Video Chat“. Kamerą labai paprasta prijungti, nereikia jokios papildomos įrangos – pakanka prijungti ją prie kompiuterio ir iškart galima užmegzti vaizdo pokalbį „iChat“, „Face Time“ programomis ar panaudoti ją su „Photo Booth“ ar „QuickTime“.

Ta pati „Logitech HD Pro Webcam C910“ veikia ir su „Windows“ platformos kompiuteriais. Be savo išsiskiriančių galimybių perduoti itin sklandų 720p raiškos vaizdo pokalbį naudojant „Skype“ ar „Logitech Vid HD“ programas bei filmuoti 1080p raiška, „Logitech HD Pro Webcam C910“ pasižymi aukšto lygio autofokusavimo funkcija, gebančia sufokusuoti vaizdą į objektą esantį vos 7 cm atstumu, taip pat labai švariu, stereofoniniu garsu, kurį užtikrina 2 mikrofonai, išdėstyti abipus objektyvo.

Naujasis kameros modelis – tai ne tik aukščiausio lygio funkcijų rinkinys. Vos 25 milimetrų storio C910 kamera yra minimalistinio dizaino, puikiai deranti prie bet kurio „MacBook“, „iMac“ ar „Mac Pro“ kompiuterio.

„Logitech Webcam C910“ galima greitai įrašyti vaizdą, jį paredaguoti ir lengvai įkelti į „Facebook“, „YouTube“ ar įkelti nuorodą į vaizdo įrašą „Twitter“ svetainėje. (Norint įrašyti ir įkelti „Full HD 1080p“ raiškos vaizdo įrašą, reikia atsisiųsti „Logitech Webcam Software for Mac“ iš www.logitech.com/c910). Tuo tarpu su nemokama „Logitech Vid HD“ programa, kurios versijos yra skirtos ir „Mac“ ir „Windows“ platformoms, galima greitai užmegzti 720p raiškos vaizdo pokalbį su draugais, artimaisiais, besinaudojančiais bet kuria „Vid“ programos versija ar „Logitech Revue“ sistema su „Logitech TV Cam“ kamera.

C910 internetinė kamera gali fotografuoti ir 10 mln. taškų raiškos nuotraukas. Kadangi kamera suderinama su „iPhoto“ programa, nesunku bus apdoroti padarytus portretus, prieš juos pateikiant savo draugų ratui „Facebook“ portale.

„Logitech HD Pro Webcam C910“ šiuo metu parduodama JAV, Europoje ir Azijoje. Jos rekomenduojama mažmeninė kaina – 99,99 eurų (apie 345 litus). „Logitech Webcam Software for Mac“ galima atsisiųsti nemokamai iš www.logitech.com/c910. Daugiau informacijos apie „Logitech“ didelės raiškos internetines kameras galima pateikiama internete www.logitech.com/webcams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai (0)