„Huawei“ kelia koją į Lietuvos rinką kaip išmaniųjų telefonų gamintojas  (0)

Telekomunikacijų gigantas „Huawei Technologies“ Lietuvos rinkoje plečia savo veiklos profilį. Penkerius metus bendradarbiavę su ryšio operatoriais vystant telekomunikacijų infrastruktūrą, „Huawei“ pirmą kartą mūsų šalyje pristato savo prekės ženklo produktus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo šios savaitės Lietuvoje parduodamas „Huawei“ išmanusis telefonas ir planšetinis kompiuteris. Anot Aurimo Eidžiūno, „Huawei Technologies“ atstovo Lietuvoje, mūsų šalies rinka patraukli tarptautinei telekomunikacijų bendrovei dėl kelių priežasčių.

„Lietuvoje ypač didelis mobiliųjų telefonų paplitimas, o gyventojų susidomėjimas išmaniaisiais telefonais ir planšetiniais kompiuteriais nuolatos auga. Pristatomi „Huawei“ produktai išplės kokybiškų ir daugeliui prieinamų telekomunikacijos naujovių pasirinkimą“, – sako A. Eidžiūnas.

„Huawei“ išmanusis telefonas „U8500“ ir planšetinis kompiuteris „S7“ su Android 2.1 operacine sistema pirmiausia pasirodė „Omnitel“ salonuose.

Šiaurės Europos ir Baltijos šalių rinkoje šiuo metu kompanija prekiauja dvylikos modelių išmaniaisiais telefonais ir planšetiniais kompiuteriais. 2011 m. planuojama Lietuvoje siūlomus produktus papildyti dar keliais „Huawei“ išmaniųjų telefonų modeliais.

„Huawei“ yra vienas iš pasaulinių spartaus ryšio lyderių. Kompanija visame pasaulyje užima 54 proc. mobilaus interneto prieigos modemų rinkos.

Lietuvoje ir kitose Baltijos šalyse kompanija įgyvendina stambius ryšių infrastruktūros projektus. „TEO LT“ praėjusią savaitę paskelbė, kad atnaujins savo ryšių tinklą bendradarbiaudama su „Huawei“, iš kurios įsigys įrangos už 7 mln. litų. Šiemet „Huawei“ taip pat įvykdė „Bitės“ mobiliojo ryšio tinklo Latvijoje modernizavimo darbus, kurie padės pagrindus 4G ryšiui.

Apie „Huawei Technologies“

„Huawei“ yra viena iš inovatyviausių pasaulio kompanijų, gaminanti įrangą telekomunikacijų ir IT sektoriui. Kompanija savo įrangą teikia 45 iš 50 didžiausių pasaulio ryšio paslaugų operatorių, kurių paslaugomis naudojasi daugiau nei milijardas klientų. Telekomunikacijų sprendimų lyderio „Huawei“ padaliniuose įvairiose šalyse dirba virš 100 tūkst. darbuotojų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: