Lietuvoje pasirodė „Huawei“ išmanusis telefonas ir planšetinis kompiuteris  (0)

Gruodžio mėnesį Lietuvoje pirmą kartą buvo pristatyti „Huawei“ prekės ženklo produktai – išmanusis telefonas „U8500“ ir planšetinis kompiuteris „S7“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Abu „Huawei“ prietaisai naudoja Android 2.1 operacinę sistemą, kuri suteikia galimybę naudotis daugybe išmaniesiems telefonams pritaikytų nemokamų programų ir žaidimų. „Išmanieji telefonai Lietuvoje pamažu iš prabangos prekės virsta daugeliui prieinamu kasdien naudojamu įrankiu. Esame tikri, kad konkurencingoje rinkoje „Huawei“ naujovės atras savo vartotoją, kuris vertina originalų technologijų dizainą, funkcionalumą ir spartų ryšį“, – sako Aurimas Eidžiūnas, „Huawei“ atstovas Lietuvoje.

Planšetinis kompiuteris „S7“ ir išmanusis telefonas „U8500“ pirmiausia pasirodė „Omnitel“ salonuose. Pasirašius sutartį, telefoną ar planšetinį kompiuterį galima įsigyti nuo 1 Lt, be sutarties telefono kaina siekia iki 700 lt, o planšetinio kompiuterio – iki 1500 lt.

„U8500“ – aktyviems ir stilingiems vartotojams

Išmanusis „Huawei“ telefonas „U8500“, palaikantis 3G ryšį, pasižymi ypač didele duomenų perdavimo sparta – WiFi 802.11b/g/n. 3.2 colio lietimui jautrus ekranas su 320x480 rezoliucija patogus įvairių įrankių, skirtų darbui ar pramogoms, išdėstymui. Papildomam valdymui galima naudotis optiniu jutikliu. Telefonas taip pat turi GPS imtuvą.

Huawei „U8500“ turi unikalią savybę – jis veikia kaip 3G modemas. Tokiu būdu duomenų perdavimui nereikia atskiros SIM kortelės.  Telefonas yra elegantiško ir modernaus dizaino. Jis turėtų patikti aktyviems vartotojams, kurie nori nuolatos būti pasiekiami, gauna didelį duomenų kiekį, naudojasi socialiniais tinklais bei mėgsta stilingus produktus.

 „S7”  – telefono ir kompiuterio savybės viename

„Huawei S7“ – naujo tipo įrenginys, kuris turi reikalingiausias išmaniojo telefono ir planšetinio kompiuterio savybes. Per 7 colių lietimui jautrų ekraną patogu žiūrėti video, žaisti žaidimus, bendrauti socialiniuose tinkluose, apsipirkti internete, skaityti elektroninius žurnalus ar knygas. 3G ryšį palaikantis „S7“ veikia ne tik kaip duomenų perdavimo prietaisas, bet ir kaip telefonas – jis ypač tinka konferenciniams skambučiams.

Naudojant planšetinį kompiuterį namuose, jį galima prijungti prie namų tinklo per WiFi ar televizoriaus HDMI jungtimi. „S7“ turi spartų procesorių, taip pat integruotą kamerą bei GPS imtuvą.   „S7” puikiai tiks tiems vartotojams, kurie nori išplėsti savo telefono arba kompiuterio savybes patogesne bendravimo ir vaizdo perdavimo priemone. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: