„Samsung“ mobiliojo spausdinimo programa  (0)

„Samsung Electronics“ Las Vegase (JAV) vyksiančioje Vartojamosios elektronikos parodoje CES pristatys „Samsung MobilePrint App“ – mobiliojo spausdinimo programą. Ją galima įdiegti išmaniuosiuose telefonuose ir planšetiniuose įrenginiuose su „Android“ arba „iOS“ operacinėmis sistemomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis sumanymas leidžia vartotojams tiesiogiai prisijungti prie „Samsung“ belaidžių spausdintuvų tinklo ryšiu arba naudojant „Wi-Fi“ technologiją. Taip pat su šia programa patogu greitai spausdinti nuotraukas, PDF dokumentus ir informaciją iš interneto tinklapių tiesiogiai iš mobiliojo įrenginio.

„Samsung“ vardas vis geriau žinomas pasaulinėje spausdinimo pramonėje dėl prieinamos kainos produktų, tinkamų naudoti ir namuose, ir biure, – kalbėjo „Samsung Electronics“ IT sumanymų padalinio vykdantysis viceprezidentas ir vadovas. – Mobilusis telefonas – nuolatinis vartotojo pagalbininkas, todėl mūsų tikslas – kurti pažangiausias funkcijas naujoms pritaikymo sritims.“

„Samsung MobilePrint App“ sistema naudojama kartu su „Wi-Fi“ technologija arba tinklo įrenginiais, todėl nebereikia diegti specialių tvarkyklių ar reguliuoti tinklo nustatymų. „MobilePrint App“ programą galima parsisiųsti iš programų saugyklos ar parduotuvės.

Spausdinimo sistema – ypač užimtiems

Naujoji „Samsung“ programa užtikrina žymiai patogesnį ir greitesnį spausdinimą.  Naudojant įrenginius su „iOS“ operacine sistema „MobilePrint App“ suteikia galimybę nuotraukas spausdinti tiesiogiai iš planšetinio kompiuterio ar kt. saugomo nuotraukų albumo ar fotokameros. Operacinės sistemos „Android“ vartotojai įvairius vaizdus gali spausdinti tiesiai iš įrenginio galerijos.

Su „Samsung MobilePrint App“ programa spausdinti galima ypač sparčiai. Todėl nereikės gaišti, pavyzdžiui, norint paskutinę minutę atsispausdinti elektroninį bilietą ar skrydžio patvirtinimo dokumentą. Su mobiliojo spausdinimo programa taip pat labai patogu persiųsti bylas naudojant įrenginius su „iOS“ ar „Android“ operacinėmis sistemomis. Pravers ir įdiegta spausdinimo iš įrenginio SD atminties kortelėje saugomų PDF bylų funkcija.

Skenuoti dokumentai – mobiliajame telefone

„Samsung“ mobiliojo spausdinimo sumanymas vartotojui suteikia galimybę parsisiųsti ir redaguoti kompanijos spausdintuvais skenuotus dokumentus. Tereikia nuskenuoti dokumentus daugiafunkciu (MFP) „Samsung“ spausdintuvu, juos atsisiųsti į atitinkamą įrenginį, išsaugoti ir peržiūrinėti. Naujasis sumanymas suteikia galimybę vartotojams rinktis skenuojamo vaizdo kokybės nustatymus, keisti dokumento tipą, rinktis spalvotą ar vienspalvį skenavimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: