„Canon“ pristato įspūdingos HD kokybės LEGRIA HF R serijos modelius  (0)

„Canon“ pristato visiškai atnaujintas pradedantiesiems skirtas didelės raiškos (HD) vaizdo kameras – įspūdingą ir patobulintą „LEGRIA HF R“ seriją. Skirti ieškantiems geresnės už mobiliųjų telefonų ar kompaktinių vaizdo kamerų siūlomos kokybės, naujieji „LEGRIA HF R28“, „LEGRIA HF R26“ ir „LEGRIA HF R206“ modeliai sukurti tam, kad videografiją paverstų smagiu užsiėmimu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kiekvienas naujasis serijos modelis ne tik užtikrina „Canon“ būdingą vaizdo kokybę, bet ir leidžia lengvai filmuoti, tobulinti ir bendrinti aukštos kokybės HD raiškos turinį.

Visi naujieji „LEGRIA HF R“ serijos modeliai turi kūrybiškumo priemonių ir pasižymi vaizdo kokybe, kurios iki šiol  neturėjo kitos tokios HD raiškos vaizdo kameos. Tarp pirmos klasės specifikacijų minėtinas pilnos HD raiškos CMOS jutiklis, režimas „Smart Auto“ ir veidų aptikimo technologija, o naujoji funkcija „Touch Decoration“ leidžia iškart redaguoti vaizdo įrašus nenaudojant kompiuterio. Naudotojai šias kompaktiškas ir lengvas  vaizdo kameras galės pasiimti su savimi bet kurir kurti neprilygstamos kokybės filmuotą medžiagą.

Lengvai nufilmuojama fantastiškos kokybės medžiaga 

„LEGRIA HF R“ serijos modelių pagrindas – „Canon HD“ kameros sistema su patobulintu 3,2 megapikselio pinlos HD raiškos CMOS jutikliu, leidžiančiu filmuoti prasto apšvietimo sąlygomis, su originaliu „Canon“ HD vaizdo kameros objektyvu ir didelio našumo „DIGIC DV III“ procesoriumi. Pažangi 28x artinimo funkcija leidžia naudotojams filmuoti objektus iš tolo, o pati sistema gali įrašyti medžiagą 24 Mbps sparta, todėl detalus ir dinamiškas vaizdas užfiksuojamas ypač sklandžiai.

Didelis 7,5 cm didelės raiškos jutiklinis skystųjų kristalų ekranas suteikia intuityvius valdiklius, pasižymi puikiu detalumu ir sodriomis spalvomis, taigi naudotojas gali patogiai peržiūrėti ką tik įrašytą filmuotą medžiagą. Intuityvią gestais grindžiamą naudotojo sąsają lengva žvalgyti naudojantis „Canon“ funkcija „3D Flip View“, kuri suteikia galimybę lengvai rasti pageidaujamą medžiagą pagal datą ir laiką, kada ji buvo nufilmuota, o patys vaizdo įrašai lengvai keičiami braukiant pirštu per ekraną.

Įspūdingo režimorežimo „Smart Auto“ dėka lengvai filmuoti puikius vaizdus vos išpakavę vaizdo kamerą gali net ir pradedantieji, nes prietaiso nuostatos optimizuojamos automatiškai pagal aplinkos ir apšvietimo sąlygas. Dabar „Smart Auto“ gali aptikti iki 38 aplinkos variantų ir pasižymi naująja funkcija „Tele Macro“, leidžiančia naudotojams sufokusuoti objektus, esančius vos 40 cm atstumu, ir į išnepaprastai arti nufilmuoti mažus daiktus.

Be to, į visus modelius įdiegtas dinaminis vaizdo stabilizatorius, nepriekaištingai stabilizuojantis filmuojamus vaizdus. Dinaminis vaizdo stabilizatorius, sklandžiai įamžinantis medžiagą, net jei filmuojama einant ar judant,yra ypač svarbus, nes šiomis kameromis filmuota medžiaga skirta žiūrėti per didelės įstrižainės raiškiuosius televizorius.

Kad draugai ir šeimos nariai visada atrdytų puikiai ,pasirūpins veidų aptikimo technologija, galinti aplinkoje aptikti iki 35 veidų ir užtikrinti, kad kiekvienas būtų puikiai sufokusuotas.

Pažymėkite savo filmus kūrybišku potėpiu

„LEGRIA HF R“ serijos vaizdo kameros suteikia papildomo kūrybiškumo, kad nufilmuota medžiaga būtų dar asmeniškesnė. Funkcija „Touch Decoration“ leidžia naudotojams unikaliai patobulinti vaizdo įrašus, pavyzdžiui, papildyti juos titrais, vaizdais bei animacija taip pat kurti asmeninius vaizdo sveikinimus. Elektronine plunksna galima tiksliai ranka įrašyti tekstą, be to, į vaizdo kamerą galima įkelti antspaudų ir vaizdų.

Funkcija „Touch Decoration“ leidžia vaizdo įrašus dekoruoti sudėtingais specialiaisiais efektais naudojant tik vaizdo kamerą: akimirksniu pasiekiami rezultatai,  sukurti kompiuteriu gali prireikti net kelių valandų. Vaizdo sveikinimai, kuriuos galima dalintis internete , – tai smagus būdas perduoti linkėjimus ar pasveikinti gimtadienio proga pasaulio pakrašty esantį draugą ar giminaitį.

Nepraleiskite brangių akimirkų

Į visus modelius įdiegti dvigubos atmintinės kortelių lizdai, tinkami SDXC kortelėms, tad naudotojai gali išplėsti vidinę „LEGRIA HF R28“ modelio 32 GB talpos atmintinę ir nufilmuoti net ir ilgiausias atostogas. Naudojant du lizdus vaizdo medžiagą galima nesunkiai nukopijuoti iš vienos atminties kortelės į kitą, taigi naudotojai gali tuoj pat pasidalyti ypatingomis akimirkomis. Įrašymo perkėlimo funkcija naudotojams suteikia galimybę  nesibaiminti dėl vietos atmintinėje ir nė akimirkai nenutraukti filmavimo, nes vaizdo kamera automatiškai persijungia į kitą kortelę, jei viena jų visiškai užpildoma. 

Išmanioji ličio jonų baterija leidžia naudotojams pamatyti, kiek laiko vaizdo kamera dar galės įrašyti vaizdą (minučių tikslumu), ir sužinoti, kada įkrauti bateriją.

Kad vaizdo įrašus būtų galima sparčiau ir lengviau bendrinti, „LEGRIA HF R28“ ir „LEGRIA HF R26“ turi raiškos mažinimo funkciją ir gali HD raišką konvertuoti į SD. Naudojantis programa „PIXELA“ galima vaizdo medžiagą įkelti tiesiai į „YouTube“. Visi modeliai atpažįsta „Eye-Fi“ belaidžio ryšio atminties kortelesi, taigi naudotojai gali nufilmuotus vaizdus perkelti tiesiai iš vaizdo kameros į įvairias vaizdo įrašų bendrinimo svetaines.

Kad įrašus būtų patogiau žiūrėti namie, kiekvieną modelį per miniatiūrinę HDMI jungtį ir pakuotėje pateikiamą kabelį galima prijungti prie raiškiojo televizoriaus: vaizdas ir garsas bus perduodami tuo pačiu laidu.

Priedai

Pirmą kartą iš pradedantiesiems skirtų vaizdo kamerų kiekviena „LEGRIA HF R“ serijos vaizdo kamera turi objektyvo sriegį, leidžiantį filmavimo nuotolį pakeisti naujuoju „TL-H34 II“ teleobjektyvo konverteriu ir filmuoti dar labiau priartinant arba prijungti „WD-H34 II“ plačiakampį konverterį ir gauti platesnio kampo vaizdą ankštose vietose.

„LEGRIA HF R“ serijos kamerų savybės

3,2 megapikselio pilnos HD raiškos CMOS jutiklis

Didelės raiškos 7,5 cm jutiklinis skystųjų kristalų ekranas

pažangi 28x artinimo funkcija

„Smart Auto“ ir „Tele Macro“

Dinaminis vaizdo stabilizatorius

Funkcija „Touch Decoration“

24 Mbps vaizdo kokybė

Komplekte yra HDMI kabelis

Veidų aptikimo funkcija, momentinis AF

Individualios „LEGRIA HF R28“ savybės

32 GB atmintinė, du SDXC kortelių lizdai

Individualios „LEGRIA HF R26“ savybės

8 GB atmintinė, du SDXC kortelių lizdai

Individualios „LEGRIA HF R206“ savybės

Du SDXC atminties kortelių lizdai

Lietuvoje naujieji modeliai kainuos:

LEGRIA HF R28 - 1934 LTL

LEGRIA HF R26 - 1547 LTL

LEGRIA HF R206 - 1547 LTL

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: