Su „PowerShot A800“ įamžinti įspūdingas nuotraukas itin paprasta  (0)

„Canon“ pristato nebrangų ir paprastą naudoti kompaktinį skaitmeninį fotoaparatą „PowerShot A800“, su kuriuo labai paprasta daryti puikias nuotraukas – pakanka nutaikyti aparatą ir spausti užrakto mygtuką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bet kuris „PowerShot A800“ naudotojas – net ir pirmą kartą rankose laikantis fotoaparatą ar mėgėjas entuziastas – režimu „Smart Auto“ per kelias sekundes gali nufotografuoti ir mėgautis puikios „Canon“ kokybės nuotraukomis. 

Stilingas dizainas ir  išmaniosios funkcijos   

„PowerShot A800“ subtilų suapvalintų kampų dizainą sujungia su originaliu „Canon“ objektyvu ir leidžia mėgautis „Canon“ vaizdų kokybe. Naujasis „PowerShot A800“ pakankamai mažas, kad tilptų  į kišenę. Jis turi 10 megapikselių jutiklį, 3,3x artinantį objektyvą ir šviesų 6,2 cm skystųjų kristalų ekraną. Taigi fiksuoti ir peržiūrėti vaizdus paprasta ir smagu.

Fantastiškos nuotraukos – kad ir kur būtumėte  

„PowerShot A800“ režimas „Smart Auto“ automatiškai aptinka iki 19 skirtingų aplinkos variantų ir pritaiko geriausias fotografavimo nuostatas, todėl nesvarbu, ką fotografuojate – žmones, peizažus, saulėlydžius ar artimus objektus, – galite pasikliauti „Canon“ kokybe. Fotografuojant patalpoje ar fiksuojant judančius objektus, neryškių nuotraukų problemą išspręs neryškumo slopinimo režimasi. Jei turite kūrybinių idėjų, galite pasirinkti „Super Vivid“ ar plakato efektą ir suteikti nuotraukoms spalvingumo bei meniškumo.

Jei išsikrautų nuolatinis akumuliatorius „PowerShot A800“ darbui galima naudoti du lengvai keičiamus AA tipo elementus.

Nutaikykite, fotografuokite ir dalykitės

Naudodamiesi „YouTube“™ nusiuntimo programine įranga nusiųskite ir dalykitės aukštos kokybės vaizdo įrašais tiesiai iš „PowerShot A800“. Nemokamai suteikiama portalo „CANON iMAGE GATEWAY“ narystė – tai galimybė naudotojams laikyti, bendrinti ir redaguoti nuotraukas bei vaizdo įrašus su draugais ir šeimos nariais. „CANON iMAGE GATEWAY“ siūlo 2 GB vietos interneto erdvėje, kur galima greitai ir paprastai pademonstruoti savo kūrybiškumą.

Pagrindinės „PowerShot A800“ savybės:

10 megapikselių jutiklis

3,3x optinio artinimo objektyvas

6,2 cm LCD ekranas

Režimas „Smart Auto“

Neryškumo slopinimo režimas

Paprasta naudoti konstrukcija

16 fotografavimo režimų, įskaitant laikmatį „FaceSelf“

„DIGIC III“ vaizdo procesorius

Ilgojo filmavimo režimas

AA formato baterijos

Kovą Lietuvą pasieksiantis naujasis „PowerShot A800“ kainuos 307 Lt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: