TEO pripažinta skaidriausia vertybinių popierių biržos bendrove Baltijos šalyse  (0)

Didžiausia Lietuvoje integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėja TEO LT, AB NASDAQ OMX Vilniaus, Rygos ir Talino vertybinių popierių biržų rengiamuose apdovanojimuose buvo pripažinta skaidriausia ir geriausiai informaciją rinkai teikiančia bendrove Baltijos šalyse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ketvirtadienį vykusios apdovanojimo ceremonijos metu TEO taip pat gavo apdovanojimą kaip geriausiai informaciją rinkai atskleidžianti NASDAQ OMX Vilniaus biržos bendrovė bei pripažinta geriausia metinės ataskaitos ir viena geriausių interneto tinklalapio rengėjų.

Penktus metus rengiamų apdovanojimų metu TEO už geriausius ryšius su investuotojais Baltijos šalyse apdovanojama jau ketvirtąkart. Skaidriausios bendrovės apdovanojimai jai buvo įteikti 2006, 2007 ir 2009 metais.

NASDAQ OMX Vilniaus, Rygos ir Talino biržose listinguojamas bendroves vertino komisija, kurią sudarė akademinės bendruomenės, profesionalių investuotojų, žiniasklaidos bei biržų atstovai. Nugalėtojai buvo renkami pagal aiškiai nustatytus, apibrėžtus ir lengvai išmatuojamus kriterijus - viešai skelbiamas bendrovių metų ir periodines ataskaitas, pranešimus apie esminius įvykius, įmonių interneto tinklalapius bei investuotojų nuomonę.

Daugiau nei 13 tūkst. akcininkų turinti TEO yra viena didžiausių oficialiajame NASDAQ OMX Vilniaus vertybinių popierių biržos sąraše esanti bendrovė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: