Kviečiame aplankyti VU stendą parodoje „Mokymasis. Studijos. Karjera2011“  (0)

Vasario  3-5 dienomis kviečiame aplankyti Vilniaus universiteto (VU) stendą parodoje „Mokymasis. Studijos. Karjera 2011“, kuri vyks Lietuvos parodų centre „Litexpo“ (Laisvės pr. 5, Vilnius, 5 parodų paviljone).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Parodoje VU pristatys visų pakopų: pagrindines (bakalauro), vientisąsias, magistrantūros, doktorantūros ir rezidentūros studijas. Specialistai taip pat konsultuos ir apie neformaliąsias (išlyginamąsias, papildomąsias, kvalifikacijos tobulinimo ir kito pobūdžio) studijas. 

Renginyje dalyvaus VU fakultetų akademinių reikalų prodekanai, Studijų direkcijos bei Priėmimo skyriaus specialistai, dėstytojai ir studentai. Tad turėsite puikią galimybę pasikonsultuoti tiesiogiai su specialistais. Jie atsakys į visus jums rūpimus ir su studijomis susijusius klausimus. Parodoje išgirsite ir pačių studentų nuomonę apie studijas VU. 

Bilieto kaina: 5 Lt (moksleiviams, studentams, pedagogams, senjorams) ir 8 Lt. Užsakant bilietus visai klasei ar grupei mokinių iš anksto ir apmokant pavedimu, bilieto kaina – 4 Lt, o lydintys pedagogai parodoje lankysis nemokamai.

Paroda truks tris dienas:

vasario  3  d. (ketvirtadienį), 11-18 val.

vasario  4  d. (penktadienį), 10-18 val.

vasario  5  d. (šeštadienį), 10-16 val. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: