Užfiksuokite visas savo nuotykių akimirkas su naujuoju EOS 600D  (0)

„Canon“ pristato EOS 600D – kompaktišką ir lengvą skaitmeninį veidrodinį fotoaparatą, kuriuo fiksuoti jaudinančius, smagius ir kūrybiškus vaizdus lengviau nei kada nors anksčiau. Puikus pasirinkimas mėgėjams entuziastams, ieškantiems išskirtinės vaizdų kokybės ir naudojimo paprastumo derinio, fotoaparatas EOS 600D užima aukščiausias pozicijas „Canon“ EOS pradinio lygmens asortimente ir pralenkia esamą EOS 550D bei naująjį EOS 1100D.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išgauti pribloškiamas nuotraukas ir „Full HD“ raiškos vaizdo įrašus dabar lengviau nei kada nors anksčiau, nes naudodamiesi įvairiais automatiniais fotografavimo režimais pradedantieji galės akimirksniu išreikšti savo kūrybiškumą. Naudotojo sąsaja papildyta funkcijų gidu, kuris naudojimo metu moko naudotis funkcijomis ir tobulinti fotografijos įgūdžius. Dėl galimybės rinktis iš neprilygstamo asortimento EF objektyvų, „Speedlite“ blyksčių ir kitų priedų, padedančių tobulinti gebėjimus, EOS sistema – tai raktas į puikių nuotraukų pasaulį, kad ir kur kelias nuvestų, kad ir kokioje aplinkoje atsidurtumėte.

Pirmos klasės vaizdų kokybė

EOS 600D siūlo visas priemones, reikalingas nuostabioms nuotraukoms ir didelės raiškos (HD) vaizdo įrašams išgauti. Neprilygstamą vaizdų detalumą užtikrina didelės raiškos 18 megapikselių APS-C CMOS jutiklis kartu su 14 bitų DIGIC 4 procesoriumi, taigi galite išgauti užburiamai žydrą dangų ir mėgautis išskirtinio tolygumo atspalvių perėjimais. Fotoaparato geba fotografuoti esant prastam apšvietimui leidžia aiškiai ir natūraliai įamžinti vaizdus prieblandoje, nes 100–6 400 ISO intervalą galima išplėsti iki 12 800.

Dėl galimybės per sekundę įamžinti 3,7 kadro ir fiksuoti dinamišką veiksmą EOS 600D puikiai tinka fotografuoti naminiams gyvūnėliams, vaikams ar laukinei gamtai. Kiekvienas kadras fotografuojamas ypač detaliai, nes 9 taškų automatinio fokusavimo sistema, naudodamasi visame kadre paskleistais automatinio fokusavimo taškais, gali sekti objektus. Dar tikslesnių fokusavimo rezultatų leidžia pasiekti itin jautrus centrinis AF jutiklis, o „iFCL“ matavimo sistema, įdiegta ir į pusiau profesionalų lygmens EOS 7D, turi 63 zonų dviejų sluoksnių matavimo jutiklį, padedantį užtikrinti tinkamą kadro ekspoziciją net ir prasto apšvietimo sąlygomis.

Paprasta fotografuoti, puikios nuotraukos

Naujas visiškai automatinis režimas „Scene Intelligent Auto“ leidžia lengvai ir beveik be jokių pastangų fiksuoti išskirtinės kokybės kadrus. Kol visą dėmesį skiriate vaizdo kadravimui, „Scene Intelligent Auto“ analizuoja aplinką ir automatiškai parenka jai įamžinti tinkamiausias nuostatas. Vaizdai atrodys dar geriau dėl naujojo automatiškai išgaunamo nuotraukų stiliaus, kuris fotografuojant pageidaujamą aplinką automatiškai pakoreguoja spalvas.

EOS 600D leidžia lengvai ir akimirksniu kūrybiškai papildyti nuotraukas. Pakeiskite aplinkos atmosferą režimu „Basic +“, teikiančiu galimybę iš aštuonių variantų (įskaitant šiltą, šaltą ar intensyvų) pasirinkti pageidaujamą nuotaiką. Nesvarbu, fotografuojate kraštovaizdžius ar portretus ar darote makrofotografijas, – „Basic +“ leis lengvai įamžinti puikius vaizdus.

Paprastas, lankstus ir meniškas

EOS 600D papildytas puikiai pradedantiesiems tinkamu funkcijų gidu, kuris pateikia trumpą kiekvienos iš pagrindinių nuostatų bei jų poveikio aprašą ir padeda daugiau sužinoti apie fotoaparatą naudojimo metu.

Naudojantis EOS 600D kintamo kampo 7,7 cm įstrižainės 3:2 santykio „ClearView“ LCD ekranu lengva fotografuoti iškėlus fotoaparatą virš galvos, nuleidus prie žemės ar iškišus pro kampą. Itin detalus ekranas geba pavaizduoti 1,04 mln. taškų, o šoninis jo lankstas leidžia naudotojams patogiai ir kūrybiškai fotografuoti įvairiais neįprastais kampais arba fotografuoti naudojant trikojį. Pirštų atspaudams atspari fluoro danga ir trys antirefleksinės dangos užtikrina aiškų LCD ekrano detalumą, kad ir kur būtumėte.

EOS 600D puikiai tinka eksperimentuoti su įvairiais kūrybiškumo filtrais, nes suteikia nuotraukoms asmeninių niuansų. „Fish-eye“ efektas sukuria skritulio formos iškraipymą, panašų į „Fish-eye“ objektyvais kuriamus vaizdus, o pasinaudoję miniatiūros efektu galėsite akimirksniu aplinką paversti sumažintu modeliu. Žaislinio fotoaparato, grūdėtos nespalvotos nuotraukos ir švelnios fokusuotės efektai siūlo pasirinktinių eksperimentavimo su vaizdais būdų.

Sukurkite ypač detalų EOS vaizdo įrašą

Naudodamiesi specialiu filmavimo režimu, leidžiančiu akimirksniu perjungti nuotraukų arba vaizdo įrašymo funkcijas, užfiksuokite prisiminimus neprilygstamu aiškumu „Full HD“ (1080p) raiška. Tolimus objektus galėsite priartinti naudodamiesi naująja filmavimo skaitmeninio artinimo funkcija, kuri nuo 3 iki 10 kartų padidina vaizdą, apkirpdama sritį aplink jutiklio centrą ta pačia „Full HD“ kokybe, – puikiai tinkama laukinei gamtai fiksuoti safario metu.

Kad vaizdo įrašai būtų dar patrauklesni, režimu „Video Snapshot“ filmuojami dviejų, keturių arba aštuonių sekundžių trukmės intarpai – trumpi ir lengvai redaguojami vaizdo siužetai, panašūs į naudojamus daugelyje televizijos programų. Nufilmuoti siužetai įrašomi į „Video Snapshot“ albumą ir sujungiami į vieną filmuką. Šį kūrinį galima papildyti garso takeliu iš failų, įkeltų į fotoaparatą, o rezultatą peržiūrėti LCD ekrane arba, aparatą prijungus per integruotą miniatiūrinę HDMI jungtį, – per raiškųjį televizorių.

EOS sistema – tai neribotas kūrybiškumas

Gerėjant įgūdžiams kartu tobulės ir EOS 600D. Kadangi fotoaparatas priklauso „Canon EOS“ sistemai, jis dera su neprilygstamu EF objektyvų asortimentu ir įvairiais priedais, taigi, įgavę naujų įgūdžių, galėsite turimą komplektą išplėsti. Neribotoms kūrybos galimybėms įgyvendinti galėsite rinktis iš daugiau kaip 60 objektyvų: plačiakampiai objektyvai padės įamžinti žavingus kraštovaizdžius, makroobjektyvai – mažiausių būtybių grožį, o teleobjektyvais sėkmingai priartinsite tolimus objektus, tarsi jie būtų visai šalia.

Naudodamiesi „Canon Speedlite“ blykstėmis ir į EOS 600D integruotu „Speedlite“ siųstuvu galėsite eksperimentuoti su įvairiais apšvietimo metodais arba blykstę atitraukti toliau nuo fotoaparato, kad objektas ar aplinka būtų įvairiais apšviesti ir skirtingai atrodytų. Funkcija „Easy Wireless“ pasirūpins sudėtingomis nuostatomis, o jūs tuo tarpu galėsite sutelkti dėmesį į aplinkos kadravimą ir apšvietimą pagal pageidavimus.

Pristatomas naujasis EF-S 18–55 mm f/3,5–5,6 IS II objektyvas

Kartu su EOS 600D rinkai pristatomas naujas komplektinis objektyvas EF-S 18–55 mm f/3,5–5,6 IS II, pradedantiesiems užtikrinsiantis puikias charakteristikas. Dėl lengvos konstrukcijos šį objektyvą paprasta nešiotis, o „Canon“ plačiai pripažintas optinis vaizdo stabilizatorius sumažina neryškumo riziką ir leidžia fotografams išgaunant ryškias nuotraukas naudoti 4 žingsneliais ilgesnį išlaikymą. EF-S 18–55 mm f/3,5–5,6 IS II pakeis „Canon“ objektyvų linijos modelį EF-S 18–55 mm f/3,5–5,6 IS.

Pagrindinės EOS 600D savybės:

18 megapikselių CMOS jutiklis

Režimas „Scene Intelligent Auto“

„Full HD“ EOS filmavimo funkcija

Ekranine pateikiamas funkcijų gidas

Nepertraukiamas fotografavimas 3,7 k./s sparta

Plačios aprėpties 9 taškų AF

1 040 000 taškų kintamo kampo 7,7 cm ekranas

„Basic+“ ir kūrybiškumo filtrai 

Integruota belaidė blyksčių valdymo funkcija

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: