Naujasis „Canon“ modelis IXUS 220 HS – stilius ir aistra  (0)

„Canon“ papildo plačiai pripažintą IXUS seriją ir pristato naująjį IXUS 220 HS – pribloškiamai rafinuotos išvaizdos kompaktišką skaitmeninį fotoaparatą, jungiantį klasikinį IXUS dizainą ir pirmaujantį našumą. Naujojo modelio korpusas yra glotnus, plonas ir neabejotinai stilingas – juk tai naujausias ypač plonų IXUS modelių narys, tik dar stilingesnis ir kaip niekada gausus pažangių funkcijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Canon HS“ sistema nuolatos užtikrina aukštą vaizdų kokybę bet kokiomis sąlygomis, o 12,1 megapikselio CMOS jutiklis teikia didelės spartos fotografavimo ir filmavimo funkcijas. IXUS 220 HS puikiai tinka kelionėje, nes glotniame vos 19,5 mm storio nerūdijančio plieno korpuse, t. y. ploniausiame iš analogų, telpa 24 mm itin plataus kampo 5x optiškai artinantis objektyvasi. Dėl galimybės fiksuoti „Full HD“ (1080p) raiškos vaizdo medžiagą su stereofoniniu garsu naudotojai galės mėgautis pribloškiamos kokybės vaizdo įrašais.

Rafinuotas dizainas ir HS sistemos sukuriamas našumas

IXUS 220 HS – tai naujausias IXUS su HS sistema – optimizuotas didelio jautrumo vaizdo jutiklio ir DIGIC 4 procesoriaus derinys, suprojektuotas, kad būtų pasiektas neprilygstamas dizaino ir našumo rezultatas. HS sistema su foninio apšvietimo įtaisu, aprūpintu CMOS jutikliu, iki 60 % sumažina vaizdų skaitmeninį triukšmą esant bet kokiai ISO nuostataiii, todėl naudotojai dabar gali fiksuoti gražius aukštos kokybės vaizdus, pasižyminčius mažesniu triukšmu ir neryškumu, net ir esant prastam apšvietimui. DIGIC 4 procesorius užtikrina spartą, įspūdingą vaizdų apdorojimą, skaitmeninio triukšmo nuslopinimą ir atspalvių tikslumą, taip pat puikias naudojimosi poreikių charakteristikas.

Itin platus kampas ir neprilygstamas lankstumas

Dėl „Canon“ itin plataus kampo (24 mm) objektyvo su 5x optinio artinimo funkcija ir ypač efektyvaus optinio vaizdo stabilizatoriaus IXUS 220 HS naudotojams užtikrina neprilygstamą fotografavimo lankstumą. Šis objektyvas leidžia universaliai kadruoti ir plačiajame kampe į nuotrauką sutalpinti dar daugiau vaizdo, o siaurajame – 5 kartus optiškai priartinti tolimus objektus. „Canon“ pirmaujantis optinis vaizdo stabilizatorius taip pat kompensuoja fotoaparato judinimo poveikį ir leidžia išvengti vaizdo neryškumo fotografuojant maksimaliai priartintą tolimą objektą arba fotografuojant prastu apšvietimu, todėl fotografuodami iš rankų naudotojai gali bet kokiomis sąlygomis išgauti ryškius detalius vaizdus.

Didelis aukštos kokybės 6,9 cm „PureColor II G“ LCD ekranas puikiai tinka kadruoti ir peržiūrėti vaizdams bei žvalgyti meniu. 230 000 taškų raiška užtikrina detalių tikslumą, o išorinis grūdinto stiklo sluoksnis – platesnį apžvalgos kampą, puikų spalvų perteikimą ir didelį kontrastą. Be to, dėl grūdinto stiklo ekranas ypač patvarus, o sąsajos teikiamos užuominos ir patarimai trumpai paaiškina fotoaparato funkcijas ir padeda susipažinti su prietaisu, kai juo naudojamasi.

Mažas, stilingas ir funkcionalus

Ploname IXUS 220 HS korpuse slypi gausybė įvairių funkcijų. Naujasis modelis yra mažiausias kada nors „Canon“ pagamintas kompaktinis fotoaparatas su „Full HD“ raiškos filmavimo funkcija, leidžiančia įrašyti įspūdingą 1 920 x 1 080p filmuotą medžiagą 24 k./s dažniu su stereofoniniu garsu, taigi akimirkos įamžinamos ypač aiškiai. Naudodami optinio artinimo funkciją naudotojai gali ir filmuodami priartinti tolimus objektus, o „Canon“ dinaminis optinis vaizdo stabilizatorius kompensuos vaizdo drebėjimą, atsirandantį filmavimo metu operatoriui judant, ir užtikrins sklandesnius ir ryškesnius vaizdus. Specialus filmavimo mygtukas leidžia akimirksniu perjungti filmavimo režimą, taigi niekada nepraleisite svarbaus veiksmo.

Neįtikėtinas našumas, išskirtinis naudojimo paprastumas

Dėl naujausio „Canon“ režimo „Smart Auto“ fotoaparatas IXUS 220 HS idealiai tinka naudotojams, mėgstantiems tiesiog nutaikyti ir fotografuoti. Šis režimas yra suprojektuotas taip, kad bet kas galėtų gauti puikios kokybės nuotraukas: „Smart Auto“ vertina kiekvieną fotografavimo aplinką, palygina ją su įvairiais veiksniais ir iš 32 galimų variantų išrenka optimalų parametrų rinkinį, užtikrinantį puikų vaizdą. Viskas, ką fotografui reikia padaryti, – tai sukadruoti vaizdą, o viskuo kitu pasirūpina „Smart Auto“.

„Smart Auto“ naudoja veidų aptikimo ir naujausią pažangiąją objektų aptikimo technologiją, leidžiančią fotoaparatui aptikti ir aplinkoje fiksuoti žmonių veidus arba judančius objektus, pvz., naminius gyvūnėlius ar transporto priemones. Kai identifikuojamas pagrindinis objektas, nuolatinio AF/AE funkcija užtikrina, kad jis būtų tinkamai sufokusuotas ir eksponuotas iki pat užrakto paspaudimo iki galo momento, kai vaizdas galiausiai įrašomas į atmintinę. „Smart Auto“ funkcijos „i-Contrast“ ir „Smart Flash Exposure“ fiksuoja objektus maksimaliu įmanomu detalumu, neleidžia susidaryti tamsiems šešėliams ir peršviestoms vaizdo sritims.

Didelės spartos ir kūrybiškas vaizdų įamžinimas

Fotoaparatas IXUS 220 HS turi didelės spartos fiksavimo režimų, kurie leidžia įamžinti dinamišką veiksmą. Fotografavimo didele sparta režimas teikia galimybę fotografuoti iki 8 k./s sparta 3 megapikselių raiška, o nepertraukiamo fotografavimo režimas leidžia fotografuoti iki 3,4 k./s dažniu visa 12,1 megapikselio raiška, kol baigiasi laisva vieta atminties kortelėje, taigi naudotojai niekada nepraleis svarbaus momento. Labai sulėtinto veiksmo filmavimo režimas – puikus būdas sulėtinti dinamišką veiksmą (pvz., sporto renginį) ir nufilmuoti jį 240 k./s sparta 320 x 240 raiška, vėliau peržiūrėti 8 kartus lėčiau nei tikruoju greičiu ir taip atskleisti veiksmo sekos įspūdžius. Dabar labai sulėtinto filmavimo režimu galima įrašyti vaizdą ir VGA kokybe (640 x 480), fiksuojant 120 k./s sparta ir vėliau peržiūrėti 4 kartus lėčiau nei tikruoju greičiu.

Naujasis režimas „Movie Digest“ teikia naudotojams naują įdomią galimybę fiksuoti dienos įvykius. Nustačius IXUS 220 HS režimu „Movie Digest“, fotoaparatas prieš kiekvieną nuotrauką įrašo iki keturių sekundžių trukmės vaizdo klipą ir vėliau sujungia visus tos pačios dienos vaizdo įrašus į dienos filmuką. „Movie Digest“ – tai kitoks smagus ir paprastas būdas filmuotoje medžiagoje įamžinti naudotojų potyrius – vaizdus iki fotografavimo momento.

Naudotojams, kurie pageidauja išbandyti kitus efektus, siūlomi šeši kūrybiško fotografavimo režimai, suteikiantys vaizdams kitokią perspektyvą. Be miniatiūros, „Fish-eye“, „Super Vivid“ ir plakato efektų, siūlomas naujasis žaislinio fotoaparato efektas, kuris vaizdui suteikia retro „Pinhole“ tipo fotoaparatu išgaunamų pojūčių, o vienos spalvos efektas nuotraukose sukuria nuotaiką sepijos, baltos ir juodos ar kitu vienos spalvos tonu. Miniatiūros efektas gali būti pritaikytas ne tik nuotraukoms, bet ir vaizdo įrašams, fiksuojant vaizdą filmavimo režimu 1,5, 3 arba 6 k./s sparta ir sukuriant pagreitintos mažo modelio dinamikos įspūdį.

Filmavimas ir fotografavimas po vandeniu naudojant vandeniui nelaidų korpusą

Dėl savo universalumo IXUS 220 HS visur pasiimti tinkamas fotoaparatas dera ir su keliais naujais vandeniui nelaidžiais korpusais. Plonasis vandeniui nelaidus korpusas WP-DC320L saugo fotoaparatą iki trijų metrų gylio – tai nebrangus sprendimas nardantiems su kvėpavimo vamzdeliu ar aktyviai sportuojantiems lauke žmonėms. Vandeniui nelaidus korpusas WP-DC41 idealiai tinka sudėtingiau fotografuoti ir filmuoti po vandeniu, nes nepraleidžia vandens iki 40 metrų gylio ir leidžia kontroliuoti visas funkcijas, todėl naudotojai galės reguliuoti ir derinti vaizdo nuostatas pagal atitinkamą aplinką ir situaciją.

Dalykitės savo istorijomis naudodamiesi CANON iMAGE GATEWAY

IXUS 220 HS naudotojai gali prisijungti prie CANON iMAGE GATEWAY – internetinės sistemos, leidžiančios bendrinti nuotraukas ir vaizdo įrašus. Iki 2 GB asmeninės atminties naudotojams teikia galimybę laikyti šimtus aukštos kokybės vaizdų. Svetainę galima naršyti ir mobiliaisiais įrenginiais, taigi draugai ir šeimos nariai jūsų sukurtą turinį galės peržiūrėti kelyje.

Pagrindinės IXUS 220 HS savybės:

  • HS sistema (12,1 megapikselio)
  • 24 mm, 5x optinis artinimas, optinis vaizdo stabilizatorius
  • Nerūdijančio plieno korpusas
  • 6,9 cm „PureColor II G“ LCD ekranas
  • „Full HD“ raiška, galimybė naudoti optinį artinimą Dinaminis vaizdo stabilizatorius
  • „Smart Auto“ (32 aplinkos tipai)
  • Fotografavimas didele sparta ir labai sulėtinto judesio filmavimo režimas
  • „Movie Digest“
  • Kūrybiški fotografavimo ir filmavimo režimai
  • Pasirinktiniai vandeniui nelaidūs korpusai
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: