HTC pristatė pirmą planšetinį kompiuterį „Flyer“ su „HTC Sense“  (0)

Mobiliųjų technologijų inovacijų ir dizaino lyderė kompanija HTC šiandien Pasaulio mobiliųjų technologijų kongrese (Mobile World Congress) pristatė savo pirmąjį planšetinį kompiuterį „Flyer“. Šiame produkte gamintojas suderino išskirtinį HTC dizainą ir atnaujintą bei specialiai planšetiniams kompiuteriams pritaikytą „HTC Sense“ vartotojo sąsają.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„HTC Flyer“ planšetiniame kompiuteryje derinama valdymo lietimu ir rašiklio (angl. touch and pen) sąveika. Kompanija taip pat pranešė apie naują, „HTC Flyer“ debiutuosiančią, vaizdo įrašų atsisiuntimo paslaugą „HTC Watch“ bei paskelbė bendradarbiausianti su „OnLive Inc.“ teikiant pirmąją debesų kompiuterijos pagrindu sukurtą žaidimų paslaugą planšetiniams kompiuteriams. „Išmanieji telefonai neabejotinai pakeitė mūsų gyvenimus. Tačiau stebėdami kompiuterių, telefonų ir kitų technologijų naudojimo ypatumus, pamatėme galimybę sukurti planšetinį kompiuterį, suteikiantį kitokią – labiau asmeninę ir produktyvesnę – patirtį,“ – teigia HTC korporacijos vadovas Peteris Chou. „Rinka juda link to, jog vartotojams nebeužteks vieno įrenginio, o reikės keleto bevielių įrenginių skirtingų poreikių patenkinimui.“ „Flyer“ su glotniu aliuminio korpusu išsiskiria pažįstamu HTC stiliumi bei aukšta surinkimo kokybe. Jis yra labai lengvas – sveria kaip knyga popieriniais viršeliais, bei pakankamai kompaktiškas, kad tiltų į švarko kišenę. Dėl 7 colių ekrano, galingo 1.5 GHz procesoriaus ir spartaus HSPA+ bevielio tinklo, „HTC Flyer“ turėtų tapti patraukliu įrenginiu kompaktiško, tačiau galingo planšetinio kompiuterio ieškantiems vartotojams.

„HTC Sense“ vartotojo sąsaja planšetiniams kompiuteriams

Koncentruodamasi į vartotojo patirtį, „HTC Sense“ sukėlė revoliuciją išmaniųjų telefonų rinkoje. Svarbiausias „HTC Flyer“ planšetiniam kompiuteriui skirtos sąsajos akcentas yra 3D ekranas. Daugybė unikalių valdiklių (angl. widgets) užtikrina, jog vartotojui svarbiausias turinys ir informacija visada bus jo dėmesio centre. Taip pat „HTC Flyer“ integruotų „Flash 10“ ir „HTML 5“ dėka vartotojai turi galimybę patikimai ir patogiai naršyti internete.

„HTC Scribe“ technologija

„HTC Flyer“ planšetiniame kompiuteryje valdymas lietimu yra labai svarbus, tačiau jame taip pat yra integruota rašiklio naudojimo galimybė. Iš naujo atrasti natūralų rašymo veiksmą leis naujoji „HTC Scribe“ technologija. Dėl integruotų skaitmeninio rašalo (angl. digital ink) inovacijų vartotojai galės paprastai fiksuoti užrašus, pasirašyti sutartis, piešti ar net rašyti interneto puslapiuose ar ant nuotraukų.

„HTC Scribe“ technologijoje apjungiant paprastą rašymą ekrane ir inovacijas, tradicinis užsirašinėjimas tampa išmaniuoju. Integruota „Timemark“ funkcija leidžia į savo užrašus sinchronizuotai įtraukti susitikimo audio įrašą, o paspaudus ant kurio nors žodžio užrašuose, kartu perkeliama į tą pačią vietą audio įraše. Užrašinė taip pat yra susieta su kalendoriumi, taigi su priminimu apie artėjantį susitikimą kartu yra pateikiama ir galimybė pradėti naujus užrašus arba toliau tęsti pradėtuosius, jei susitikimas yra tęstinis. Be to, „HTC Flyer“ pirmajame yra įdiegta integruota sinchronizacija su populiariausia užrašų fiksavimo ir paslaugų programa „Evernote“.

Mobilusis filmų transliavimas su „HTC Watch“

Kartu su „HTC Flyer“ planšetiniu kompiuteriu taip pat buvo pristatyta naujoji kompanijos vaizdo įrašų atsisiuntimo sistema „HTC Watch“. Tai suteikia lengvai įperkamą galimybę atsisiųsti šimtus aukštos raiškos pagrindinių kino studijų filmų. Intuityvi paprasto dizaino „HTC Watch“ paslauga leidžia paprastai rasti geriausius filmus ir vaizdo įrašus, o pažangi technologija suteikia galimybę iškart juos peržiūrėti naudojantis greitu bevieliu interneto ryšiu.

Mobilieji žaidimai su „OnLive“

Pirmieji pasaulyje į mobiliąsias technologijas integravę kompanijos „OnLive Inc.“ debesų kompiuterijos pagrindu sukurtą žaidimų paslaugą, HTC mobiliuosius žaidimus perkelia į kitą lygmenį. „OnLive“ yra kompiuterinių žaidimų rinkos lyderė, suteikianti namų vartotojams galimybę populiariausius žaidimus žaisti per savo televizorius, neperkant jokios brangios techninės ar programinės įrangos. Integravę „OnLive“, su „HTC Flyer“ pagalba vartotojai turės galimybę persiųsti šias paslaugas į savo televizorių ar kompiuterį arba žaisti šiuos žaidimus tiesiog savo planšetiniame kompiuteryje. „HTC Flyer“ savininkai galės žaisti daugybę žaidimų, tarp jų ir tokius hitus kaip „Assassin’s Creed Brotherhood“, „NBA 2K11“ ar „Lego Harry Potter“.

Įsigijimas

„HTC Flyer“ visame pasaulyje bus galima įsigyti antrąjį 2011 m. ketvirtį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)