HTC paskelbta 2011 metų telefonų gamintoja  (0)

Išmaniųjų telefonų gamintoja HTC šią savaitę Pasaulio mobiliųjų technologijų apdovanojimų ceremonijos Barselonoje metu gavo aukščiausią šios pramonės srities įvertinimą – GSM asociacijos teikiamą Metų telefonų gamintojo apdovanojimą. Jis pratęsė pasaulinės HTC sėkmės metus, per kuriuos kompanija pristatė platų tokių rinkoje pirmaujančių išmaniųjų telefonų kaip HTC Desire spektrą. HTC buvo išrinkta iš trijų finalininkų, tarp kurių buvo “Apple” ir “Samsung”.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Toks mūsų augimo ir praėjusių metų sėkmės pripažinimas iš pramonės atstovų yra išties jaudinantis. Tūkstančiai HTC kompanijos darbuotojų nepaliaujamai dirba kurdami intuityvius ir personalizuotus išmaniuosius telefonus, dėk kurių ir tapome žinomi. Šis apdovanojimas yra jų aistros ir atsidavimo įvertinimas,” – teigia HTC korporacijos vadovas Peteris Chou. „Apdovanojimas taip pat priklauso dešimtims milijonų vartotojų visame pasaulyje, kuriems patinka mūsų telefonai ir kurie kasdien mus įkvepia kurti naujas inovatyvias patirtis. Nuoširdžiai dėkoju jiems ir sveikinu šiuos žmones, mūsų partnerius visame pasaulyje ir HTC šeimą. “

„Ši kompanija (HTC) savo vietą rinkoje susikūrė iš nieko, vystydama savo marketingo veiklą, šviežią bei gaivų prekės ženklą ir stiprų įrenginių rinkinį daugybėje platformų. Kompanija įrodė esanti ypač populiari ir patvari telefonų gamintoja. Tai yra pelnytas apdovanojimas jos puikios komunikacijos ir vartotojų aptarnavimo dėka,“ – teigia GSM asociacijos teisėjai. Anksčiau HTC buvo apdovanota Geriausio 2010-ųjų metų mobiliojo telefono kategorijoje už „HTC Hero“ išmanųjį telefoną.

Teisėjų komitetą sudaro pramonės analitikai ir konsultantai, mobiliojo ryšio operatorių atstovai, mokslo atstovai ir kiti pramonės lyderiai, priimantys sprendimus GSM asociacijos apdovanojimuose. Daugiau informacijos apie 2011-ųjų GSM asociacijos Pasaulinius mobiliųjų technologijų apdovanojimus galite rasti šiuo adresu: http://www.globalmobileawards.com.

Apie GSM asociaciją

Asociacija atstovauja mobiliojo ryšio pramonės interesams visame pasaulyje. Apimdama 219 šalių, GSM asociacija jungia apie 800 pasaulio mobiliojo ryšio operatorių, o taip pat daugiau nei 200 platesnę mobiliųjų technologijų ekosistemą sudarančių kompanijų: telefonų gamintojus, programinę įrangą kuriančias kompanijas, įrangos tiekėjus, interneto kompanijas bei žiniasklaidos ir pramogų kūrėjų organizacijas.

Apie HTC

HTC korporacija (HTC) yra viena iš sparčiausiai mobiliųjų telefonų rinkoje augančių kompanijų. Savo veikloje koncentruodamasi į žmogų, HTC kuria inovatyvius ir individualiems žmonių gyvenimo poreikiams tarnaujančius išmaniuosius telefonus. Kompanija yra listinguojama Taivanio vertybinių popierių biržoje (kodas 2498). Daugiau informacijos apie kompaniją rasite apsilankę adresu www.htc.com.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: