Programėlių dirbtuves „Omnitel“ pratęs konferencijoje „Login 2011“  (0)

Praėjusių metų gruodžio mėnesį mobiliųjų telekomunikacijų bendrovės „Omnitel“ organizuotos ir didžiulio pasisekimo sulaukusios lietuviškų programėlių, skirtų išmaniesiems telefonams, dirbtuvės veiks ir interneto tendencijų konferencijos „Login 2011“ metu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šį kartą „Omnitel“ sudarys galimybę visiems norintiems pristatyti naujas savo sukurtas lietuviškas programėles, pasidalyti programėlių idėjomis ar prisidėti prie kūrėjų komandos jas įgyvendinant.

„Antrąsias Programėlių dirbtuves neatsitiktinai rengiame „Login 2011“ metu - čia susirenka entuziastingi ir idėjų kupini žmonės, aktyviai besidomintys technologijų naujovėmis. Tikime, kad šių dirbtuvių metu pristatytos idėjos ir naujos programėlės bus vertingos inovacijos, suteiksiančios naujų galimybių Lietuvos išmaniųjų telefonų savininkams“, - sakė „Omnitel“ viceprezidentas rinkodarai ir paslaugoms Darius Maikštėnas.

„Omnitel“ Programėlių dirbtuvės konferencijoje „Login 2011“ susidės iš dviejų dalių - jau sukurtų naujų programėlių, kurių dar nėra programėlių parduotuvėse, bei idėjų programėlėms pristatymo. Visi, norintys pristatyti savo sukurtą darbą arba idėją, gali registruotis internete, adresu www.omnitel.lt/dirbtuves. Idėjų naujoms programėlėms laukiama keturiomis temomis: 2011 m. Europos krepšinio čempionatas, atostogos, „Ežio“ programėlės jaunimui ir programėlės (ne žaidimai) bet kuriam verslo produktui.

Geriausias jau sukurtas programėles rinks speciali „Omnitel“ komisija bei „Login 2011“ dalyviai. „Omnitel“ geriausio darbo autorių apdovanos abonementu dviem asmenims į Lietuvoje vyksiančio Europos krepšinio čempionato rungtynes. Specialius prizus geriausiems kūrėjams įsteigs Programėlių dirbtuvių@“Login 2011“ mobiliųjų sprendimų partneris „Tieto Lietuva“.

Po 10 geriausių idėjų programėlėms autorių kiekviena tema bus pakviesti jas pristatyti „Login 2011“ metu. Konferencijos dalyviai bei „Omnitel“ komisija atrinks geriausias idėjas, kurių autoriai bus pakviesti įkvepiančios vakarienės su „GetJar“ įkūrėju Ilja Laurs. Idėjų autoriai bus kviečiami savo idėjas įgyvendinti ir pristatyti gegužės 3 d. Net 4 įgyvendintų idėjų autoriai, pagal jas sukūrę ir programėles – po vieną iš kiekvienos temos – taip pat bus apdovanoti abonementais dviem asmenims į visas Europos krepšinio čempionato rungtynes.

„Omnitel“ Programėlių dirbtuvės vyks kovo 18-ąją, antrąją „Login 2011“ dieną. Daugiau informacijos apie Programėlių dirbtuves@“Login 2011“ bei dalyvavimą jose – adresu www.omnitel.lt/dirbtuves. 

Pirmosios „Omnitel“ organizuotos Programėlių kūrimo stovyklos metu dalyvavo per 150 entuziastų, buvo pristatyta 50 programėlių idėjų. Jas atrinkus, net 23 programėles kūrėjų komandos mėgino paversti išmaniuosiuose telefonuose veikiančiomis programomis, iš jų 4 („Alaus radaras“, „TV gidas“, „Vilniaus vietos“ ir „LT naujienos“) jau yra pristatytos Lietuvos vartotojams, o penktoji programėlė, „Vaistai.lt“, yra pakeliui į programėlių parduotuvę.

UAB „Omnitel“ yra didžiausia mobiliojo ryšio bendrovė Baltijos šalyse, „TeliaSonera“ grupės narė. Bendrovė teikia platų spektrą patikimų ir kokybiškų telekomunikacijų paslaugų, skirtų perduoti balsą, duomenis, vaizdus, naujausią informaciją, pramogas ir finansines operacijas. „Omnitel" ryšio kokybę ir spartų plačiajuostį mobilųjį internetą užtikrina plačiausias Lietuvoje „Omnitel" 3G tinklas. 2010 metų gegužės mėnesį „Omnitel” pirmoji Lietuvoje pradėjo 4G ryšio bandymus ir pasiekė iki 100 Mbps duomenų perdavimo spartą. Nuo pirmųjų veiklos dienų „Omnitel“ aktyviai prisideda prie šalies technologinės raidos bei socialinės pažangos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: