„Computer Bild Lietuva“ skaitytojai: geriausias mobiliojo ryšio operatorius – „Tele2“  (0)

Telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ teikia geriausias mobiliojo ryšio ir interneto paslaugas. Tai pripažino informacinių technologijų naujienų ir aktualijų žurnalo „Computer Bild Lietuva“ vykdytuose rinkimuose „Auksinis kompiuteris 2010“ balsavę skaitytojai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš viso rinkimų metu sulaukta daugiau nei 33 tūkstančių unikalių balsų. „Tele2“ žymia persvara pripažinta nugalėtoja ryšio operatorių ir interneto tiekėjų kategorijoje.Keturis mėnesius trukusių rinkimų metu žurnalo „Computer Bild Lietuva“ skaitytojai rinko geriausius 2010 metų kompiuterių įrangos gamintojus, interneto svetaines ir paslaugų tiekėjus 23 kategorijose.

„Įvertinimas mums labai svarbus, nes jis dar kartą patvirtina, kad siūlome geriausias paslaugas rinkoje. Dar svarbiau, kad tai pripažįsta patys reikliausi paslaugų vertintojai – mūsų klientai,“ - sako Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Telekomunikacijų bendrovė „Tele2“, lyginant su kitais Lietuvos mobiliojo ryšio operatoriais, 2010 m. aptarnavo daugiausia pokalbių minučių. Ryšių reguliavimo tarnybos (RRT) duomenimis, per tris praėjusių metų ketvirčius „Tele2“ tinkle vartotojai iš viso kalbėjo 2,03 mlrd. minučių.

Rinkos analizės ir tyrimų bendrovės „RAIT“ 2010 m. gruodį atliko  apklausą, kuri atskleidė, kad „Tele2“ yra populiariausias ir labiausiai rekomenduojamas operatorius Lietuvoje. 47,9 proc. apklausos dalyvių teigė, kad naudojasi „Tele2“ paslaugomis, o pasirinkti šį operatorių kitiems rekomenduotų 62 proc. respondentų. Per 60 proc. apklaustųjų tvirtino, kad „Tele2“ siūloma paslaugų kaina – mažiausia.

„TNS Gallup“ 2010 m. atlikto tyrimo duomenimis, telekomunikacijų vartotojai patikimiausia ir sąžiningiausia bendrove telekomunikacijų sektoriuje laiko „Tele2“.  „Verslo žinių“ ir www.cvonline.lt skaitytojai „Tele2” išrinko „Geidžiamiausiu darbdaviu 2010”.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: