Motyvuotiems abiturientams – papildomos galimybės  (0)

Nors už lango spigina smagus žiemiškas šaltukas, moksleivių galvose jau kunkuliuoja neramios mintys ir užmigti neleidžiantys klausimai: kaip laiku ir sėkmingai pasirengti egzaminams, kur gilinti žinias, kaip viską suspėti?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiems, kurie savo akademine ateitimi rūpinasi ne paskutinę naktį, „Penkių kontinentų“ Mokymo centras, įsikūręs strategiškai patogioje sostinės vietoje, tiesia pagalbos ranką ir siūlo puikią galimybę patobulinti įgūdžius bei patvirtinti savo profesionalumą tarptautiniu ECDL (Europos kompiuterio vartotojo pažymėjimas) diplomu. „Penkių kontinentų“ Mokymo centras yra akredituotas ECDL testavimo centras.

Pažangiausi moksleiviai žino, kad vietoj kompiuterinio raštingumo įskaitos jau gali pasirinkti ECDL egzaminus. Mokymo centras siūlo tarptautinį sertifikatą, patvirtinantį gebėjimus elektroninėje erdvėje. Tai pagelbės siekiant profesinės ar mokslinės karjeros užsienyje.

„Penkių kontinentų“ Mokymo centre parengta speciali 37 akademinių valandų 11 pamokų programa, padėsianti pasirengti 7 modulių testams. Tai puiki proga įsigyti tarptautinį kompiuterinio raštingumo sertifikatą, kuris daugiau nei 60-yje pasaulio šalių įrodo, kad asmuo turi visas ECDL reikalaujamas kompiuterinio raštingumo žinias, o tai, žinoma, labai patogu ieškantis darbo. Turintys ECDL pažymėjimą kai kuriuose Lietuvos universitetuose atleidžiami nuo dalies informatikos paskaitų, o stojant į aukštąją mokyklą jiems net skiriama papildomų balų.

Vienos seniausių šalyje ITT bendrovių Mokymo centras, veikiantis nuo 1995 metų, siūlo daugiau nei 25 kursų ir seminarų programas, skatinančias tiek mokinius, tiek senjorus naudotis šiuolaikinėmis informacinėmis technologijomis, derinti jas su kitais gebėjimais taip gerinant savo profesinę bei kasdienę veiklą.

Pasaulis keičiasi, siekite pokyčių ir Jūs!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: