Vilniaus ir Kauno studentams – karščiausi ketvirtadienių vakarai jau nuo kovo 3-iosios  (0)

Artėjančio pavasario proga, Lietuvos studentų atstovybių sąjunga (LSAS), bendradarbiaudama su „G Stars“ klubu Vilniuje bei „Nautilus“ klubu Kaune, kviečia studentus ketvirtadienio vakarus leisti išskirtiniuose studentams vakarėliuose „LSP Naktys“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„LSP Naktys“ – tai naujas geriausių vakarėlių ciklas Lietuvos aukštųjų mokyklų studentams, nusipelniusiems laisvo ketvirtadienio vakaro. Vakarėlių idėja paprasta: bendradarbiaujant su didžiausiomis studentų atstovybėmis bei Lietuvos studentų atstovybių sąjunga ketvirtadienius Vilniaus klube „G Stars“ ir Kauno klube „Nautilus“ paversti studentų traukos centru. Bendradarbiaudami su studentų organizacijomis, klubai „G Stars“ ir „Nautilus“ įsipareigoja užtikrinti vakarėlių kokybę bei studentams pasiūlyti specialų meniu.

Taigi, jau pirmą pavasario ketvirtadienį, kovo 3-ią dieną,  „G Stars“ ir „Nautilus“  kviečia sutikti naujo vakarėlių ciklo „LSP Naktys“ startą. Studentams su Lietuvos studento pažymėjimu (LSP) įėjimas į pačius studentiškiausius klubus Vilniuje ir Kaune kainuos tik 5 Lt.

Ypatingas vakaras studentų laukia klube „G Stars“, kurio oficialus atsidarymo po atnaujinimo darbų vakaras vyks tik kovo 4 d., tačiau išskirtinai tik studentams klubas duris atvers jau kovo 3 d., taip pažymėdamas „LSP Naktys“ vakarėlių ciklo startą. Naktinius ritmus, lazerių šviesas, įvairiaspalvius dūmus, šėlsmą su bendraminčiais rasite klubuose „G Stars“ (buvęs „Gravity“), įsikūrusiame adresu J. Jasinskio g. 16C, Vilniuje, bei „Nautilus“, kurį rasite Savanorių pr. 124, Kaune.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: