Naujosios „Logitech“ Z906 erdvinio garso kolonėlės perteikia kino teatro potyrius  (0)

Žaidėjams, filmų ir muzikos mėgėjams svarbi kiekviena garso detalė. „Logitech“ šiandien išleido naują „Logitech Surround Sound Speakers Z906“ erdvinio garso sistemą. Naujosios kolonėlės pasižymi 500 vatų (RMS) galia, jos yra sertifikuotos THX, o tai reiškia, kad namuose galima mėgautis kino teatro lygio garso potyriais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mes džiaugiamės galėdami pasiūlyti vartotojams pripažintos „Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speaker System“ sistemos įpėdinę, – sakė „Logitech“ garso sistemų padalinio viceprezidentas ir generalinis direktorius Markas Schneideris. – „Logitech Surround Sound Speakers Z906“ sistema yra logiška erdvinio garso kolonėlių evoliucija ir mes esame užtikrinti, kad jos taps neatsiejama svetainės namuose dalimi“.

Galingas, 500 vatų garsas ir THX sertifikacija

Z906 sistema išsiskiria savo griausmingu, 500 vatų (RMS) galios garsu, kuris privers drebėti namo sienas. Šios naujausios kolonėlės atitiko griežtus standartus ir gavo THX sertifikatą, todėl garsas namuose iš šių kolonėlių skambės taip, kaip sumanė jo autoriai.

Sistema, su integruota 5.1 kanalo skaitmeninio dekodavimo funkcija, yra pritaikyta garso takeliams, įrašytiems „Dolby Digital“ arba DTS formatu. Tai leidžia itin detaliai atkurti garsą – nuo minios riaumojimo iki žingsnių už jūsų nugaros. Sienas virpėti priverčiančio bosinio garso mėgėjams patiks 165 vatų žemų dažnių į šoną nukreiptas garsiakalbis, aiškiai perteikiantis neiškraipytą garsą. Be to, „Logitech Surround Sound Speakers Z906“ gali dviejų kanalų garsą paversti panardinančiu erdviniu garsu.

Pritaikyta svetainei – galima prijungti iki 6 garso įtaisų

„Logitech Surround Sound Speakers Z906“ kolonėlės ne tik puikiai atkuria garsą, jos dar ir itin gerai pritaikytos prie svetainės sąlygų. Prie kolonėlių galima vienu metu prijungti iki 6 garso šaltinių – televizorių, DVD, DVR, „Blu-ray“ leistuvus, „Xbox 360“, „Playstation 3“, „Wii“ žaidimų kompiuterius, „iPod“ grotuvą ar kompiuterį.

Patogus modulinio dizaino valdymo blokas su integruotu ekranėliu gerai dera prie namų pramogų sistemos. O su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu reguliuoti garsą bus itin patogu. Penkis satelitinius garsiakalbius galima kabinti ant sienos ir tokiu būdu kambarį paversti namų kino teatru.

Kaina ir prekybos pradžia

„Logitech Surround Sound Speakers Z906“ parduotuvėse JAV ir Europoje pasirodys šių metų kovo mėnesį ir kainuos apie 349 eurus (maždaug 1200 litų). Daugiau informacijos galima rasti www.logitech.com interneto svetainėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(0)
(9)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: