Dalyvaukite "Omnitel" Programėlių dirbtuvėse @ "Login 2011"!  (0)

Ar prisimenate puikią nuotaiką, pačias kūrybiškiausias idėjas ir linksmiausius žmones, su kuriais susipažinote gruodžio mėnesį vykusiose „Omnitel“ programėlių dirbtuvėse? Ar norėtumėt viską pakartoti tik 100 kartų geriau? Kviečiame Jus ir Jūsų portalo skaitytojus kovo 18d. dalyvauti antrą kartą Lietuvoje vyksiančiose lietuviškų programėlių kūrimo dirbtuvėse, kurias organizuoja „Omnitel“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šį kartą programėlių dirbtuvės vyks interneto tendencijų konferencijoje „Login 2011” ir susidės iš dviejų dalių. Pirma dalis yra skirta visiems, iki „Login 2011“ sukūrusiems programėles, kurių dar nėra aplikacijų parduotuvėse. Geriausias sukurtas programėles rinks „Login 2011“ dalyviai ir speciali „Omnitel“ komisija, o vienas laimingasis džiaugsis abonementu dviem asmenims į šią vasarą vyksiančio Europos krepšinio čempionato rungtynes!

Antroji programėlių dirbtuvių dalis skirta tiems, kurie turi nerealią idėją lietuviškai programėlei, bet dar nėra spėję jos įgyvendinti. Jei taip yra būtent Jums, kviečiame aprašyti savo viziją ir ją užregistruoti. „Omnitel“ laukia idėjų šiomis temomis:

1. Europos krepšinio čempionatas 2011;

2. Atostogos;

3. „Ežio“ programėlės jaunimui;

4. Sprendimai verslui (programėlės, bet ne žaidimai).

Geriausias idėjas ir programėles komisija ir „Login“ žiūrovai išrinks naudodamiesi „Login 2011“ mobiliuoju sprendimu. Net 40 geriausių idėjų autorių – po 10 kiekviena tema – gaus kvietimą lipti į didžiąją „Login 2011“ sceną ir pristatyti savo programėlės viziją „Login 2011“ dalyviams. „Omnitel“ komisijos atrinkti geriausių idėjų autoriai gaus kvietimą įkvepiančiai vakarienei su „GetJar“ įkūrėju Ilja Laurs. Iki gegužės 3 d. visi idėjų autoriai taip pat bus pakviesti sukurti savo pristatytas programėles. Keturių geriausiųjų – po vieną iš kiekvienos temos – lauks abonementai į Europos krepšinio čempionatą!

Taigi, jei turite naudingos, originalios, beprotiškos ar dar kokios nors lietuviškos programėlės idėją ar jau turite veikiančią programą, registruokitės dabar. Dalyvavimas ir registracija į Programėlių dirbtuves yra nemokami. Visą detalią informaciją apie renginį rasite čiaJei turite bet kokių klausimų, susijusių su programėlių dirbtuvėmis, rašykite appcamp@omnitel.net.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: