Pirmaujančios sveikatos priežiūros organizacijos renkasi HP sprendimus  (0)

Septynios iš 10 pirmaujančių JAV sveikatos priežiūros sektoriaus organizacijos(1) pasirinko HP vaizdavimo ir spausdinimo sprendimus, kad padidintų savo paslaugų vertę bei pagerintų finansinius rezultatus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

HP sveikatos priežiūros sektoriui pritaikytus produktus, sprendimus bei paslaugas organizacijos naudoja siekdamos atsverti ekonominės krizės pasekmes, sumažėjusį kompensavimą ir augančių priemokų už paslaugas įtaką. Pavyzdžiui, HP padeda sveikatos priežiūros organizacijoms suskaitmeninti medicininius įrašus, palengvina darbą su paciento informacija bei padeda pacientams pateikti aktualius patarimus, kaip geriausia rūpintis savo sveikatos priežiūra.

Remiantis „Forrester Research“ ataskaita, viena sveikatos priežiūros organizacija sumažino sąnaudas dokumentams 35 proc. ir pagerino paslaugų kokybę ir klientų pasitenkinimo rodiklius po to, kai įdiegė dokumentų valdymo sprendimą. (2)

HP sprendimus pasirinko tokios pažangios sveikatos priežiūros kompanijos ir organizacijos kaip „Centra Health“, Bostono vaikų ligoninė, „Cigna“, „Exempla Healthcare“, „Health Net“, „Humana“, San Chuano Regioninis medicinos centras.

Informacijos apie sveikatą skaitmeninimas ir konsolidavimas

Vienas didžiausių sveikatos priežiūros paslaugas teikiančių organizacijų rūpesčių yra išsami skaitmeninė paciento ligos istorija. Paprastai didelė dalis informacijos iš kitų šaltinių, tokių kaip kitų įstaigų atliktų tyrimų rezultatai, nėra sudėdama į bendrą skaitmeninę istoriją ir dažniausiai egzistuoja keliose skirtingose formose – popieriuje, paveikslėliuose, filmuotuose vaizduose ar garso įrašuose.

Sveikatos priežiūros paslaugas teikiančios ir už jas mokančios įstaigos gali sujungti šiuos duomenis į vieną failą, kuris prieinamas naudojant  „HP Distributed Document Capture Solution for Healthcare“ sprendimą. Ši didelėms organizacijoms pritaikyta turinio valdymo programinė įranga supaprastina ir automatizuoja procesus, kuriuose naudojami popieriniai dokumentai. HP daugiafunkciniai spausdintuvai paverčia popierinius dokumentus skaitmeniniais vaizdais, kurie yra perduodami į apsaugotą ir centralizuotai valdomą saugyklą. Dokumentų srautai tuomet automatizuojami ir optimizuojami tarp darbuotojų, klinikinių ir verslo programų bei įtaisų bet kurioje pasaulio dalyje.

„HP Distributed Document Management Solution for Healthcare“ sprendimas leidžia klientams ir toliau naudoti esamas informacines sistemas, kadangi ji integruojama su dauguma klinikinių bei verslo darbo srautų valdymo programų, taip pat su gerai žinoma programine įranga, tokia kaip „PeopleSoft“, „Lawson“, „Microsoft Office“ ir „Microsoft SharePoint“ platformomis bei nešiojamaisiais įrenginiais. Todėl darbuotojai gali lengvai naudotis dokumentais pasitelkdami sistemas, kurias jie pažįsta ir su kuriomis dirba kiekvieną dieną.

Apsauga nuo receptų klastojimo

Praktišką alternatyvą daug kainuojantiems iš anksto paruoštiems receptų blankams siūlo HP ir „TROY SecureRx“ spausdinimo sprendimas. Juo naudojantis galima spausdinti receptus su visomis nuo klastojimo saugančiomis žymomis naudojant įprastą popierių ir verslo klasės HP PCL5 „LaserJet“ spausdintuvus bei daugiafunkcinius įrenginius. Tai sumažina sąnaudas, geriau išnaudoja esamus spausdinimo įrenginius ir užtikrina geresnę investicijų grąžą.

„Naudodami HP „LaserJet“ spausdintuvus su „TROY SecureRx“ technologija įdiegėme efektyvų elektroninį receptų išrašymo sprendimą, – teigė „Centra Health“ viceprezidentas ir informacinių sistemų direktorius  Benas Clarkas. – Mūsų gydytojai dabar gali labai paprasčiau išrašyti receptus, o „Centra“ gali būti užtikrinta, kad šie receptai yra apsaugoti nuo nesankcionuoto kopijavimo ir klastojimo“.

HP ir „TROY SecureRx“ spausdinimo sprendimas sparčiai populiarėja ligoninėse. Klientai, tarp jų „Centra Health“, Bostono vaikų ligoninė ir San Chuano Regioninis medicinos centras gali patvirtinti, kad supaprastinus receptų išrašymą galintys daugiau laiko skirti pacientams bei sulaukiantys mažiau skambučių iš vaistininkų, prašančių paaiškinti pastabas ant receptų.

Geresnė išrašytų iš ligoninių pacientų priežiūra

„HP Exstream“ sprendimas gali padėti ligoninėms laikytis pacientų apsaugos reikalavimų dėl sveikatos priežiūros rekomendacijų išrašytiems iš ligoninės pacientams. JAV valstybinio medicininio aptarnavimo ir valstybės finansuojamos medicininės pagalbos centras stebi ligoninių pakartotinio guldymo, kuris kasmet kainuoja apie 17 mlrd. JAV dolerių (apie 42,5 mlrd. litų), rodiklius ir baudžia ligonines, kurių šie rodikliai yra aukščiausi. (3)

„Pacientams gyvybiškai svarbu suprasti išrašymo iš ligoninės ataskaitas ir pereinamosios priežiūros nurodymus gydymuisi vaistais, tolimesniems vizitams ir pasibaigus priežiūrai, – sakė HP verslo sprendimų sveikatos priežiūros padalinio konsultantas Randy Hickelis. – „HP Exstream“ pateikia informaciją lengvai suprantamu ir efektyviu formatu, bei tokiu būdu, kuris patogesnis pacientui – išspausdintą, siunčiamą SMS žinutėmis, elektroniniu paštu ar faksu“.

„Cigna“, „Health Net“ ir „Humana“, kaip ir daug kitų sveikatos priežiūros organizacijų, naudoja „HP Exstream“ bendravimo su klientais sprendimą, kad galėtų palaikyti efektyvesnį ryšį su pacientais. Sveikatos priežiūros institucijos gali gerokai sumažinti pakartotinį guldymą ir pagerinti pacientų gydymo rezultatus su aiškiomis ir lengvai suprantamomis pereinamosios priežiūros instrukcijomis bei išrašymo planais.

HP taip pat neseniai pristatė „HP Digital Health“ sprendimus, kurių pagrindas – išsamus kompanijos gaminių, paslaugų, sprendimų ir partnerių ratas, taip pat naujus produktus bei programas, kurios padės telemedicinos plėtrai ir padaryti ją prieinamą sveikatos priežiūros organizacijoms ir jų pacientams.

Daugiau informacijos apie HP sveikatos priežiūros bei gyvybės mokslų sprendimus galima rasti internete www.hp.com/go/healthcare.

  1. Based on data since November 2009 from the 2010 “Fortune Global 500.”

  2. Three Ways to Drive Document Value,” Forrester Research Inc., Nov. 2, 2010.

  3. S.F. Jencks, M.V. Williams, E.A. Coleman, “Rehospitalization Among Patients in the Medicare Fee-for-Service Program,” The New England Journal of Medicine, 360 (2009): 1418–28.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: