Kaune pristatys unikalų paukščių stebėjimo projektą  (0)

Šeštadienį Kaune bus pristatytas analogų Lietuvoje neturintis paukščių stebėjimo projektas, suteiksiantis galimybę tiesiogiai internetu stebėti paukščių šeimynos gyvenimą inkile.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Projekto iniciatorius, buities technikos ir elektronikos tinklo „Euronics“ vadovas Petras Čepkauskas Panemunės šile kartu su akcijos „Darom“ dalyviais iškels inkilą parskrendantiems paukščiams.  Jis taip pat išsamiai pristatys išskirtinį projektą, kurio metu paukščių gyvenimą inkile internetu bus galima stebėti visą sezoną – nuo jų įsikūrimo naujuose namuose iki išskridimo į šiltuosius kraštus rudenį.

„Šiuolaikinis modernus žmogus atitolo nuo gamtos. Tai nėra gerai. Todėl palaikome Panemunės šile rengiamą inkilų kėlimo akciją. Siekdami dar labiau padidinti susidomėjimą gamta, inicijavome šį projektą. Viliamės, kad jis padės suteikti daugiau žinių apie paukščių gyvenimą ne tik kiekvienam iš mūsų, bet ir šios srities specialistams“, – sako „Euronics“ vadovas.

Atvykusiųjų į projekto pristatymą laukia įspūdingas reginys – iš didžiulio inkilo į pavasarinį dangų vienu metu pakils būrys spalvingų čiulbančių „paukščių“.  Norėdami išlaikyti intrigą pristatymo organizatoriai iki galo neatskleidžia visų šio reginio detalių.  Projekto pristatymas vyks kovo 19 d., šeštadienį, 12 val. Kauno Panemunės šile.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: