HTC paskyrė naują turinio direktorių  (0)

Mobiliųjų technologijų inovacijų ir dizaino lyderė kompanija HTC vakar paskelbė apie naujo turinio direktoriaus paskyrimą. Juo tapo buvęs „Saffron Digital” generalinis direktorius Shashi Fernando. Jis bus tiesiogiai atskaitingas HTC generaliniam direktoriui Peteriui Chou ir dirbs HTC centrinėje būstinėje Taoyuane.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis žingsnis atspindi HTC pasiryžimą produktų vystyme didžiausią dėmesį skirti įrenginių turiniui. S.Fernando vadovaus pasaulinės HTC turinio strategijos vystymui ir įgyvendinimui. „Shashi turi didelės patirties, ypač mobiliųjų įrenginių turinio vystyme, taigi džiaugiuosi, jog šis žmogus vadovaus HTC turinio strategijai,“ – teigia P.Chou. „Pažangus turinys ir toliau liks pagrindiniu mūsų sėkmės garantu.“

„HTC yra ambicinga ir savo siekius pajėgi realizuoti kompanija,“ – teigia S.Fernando. „Džiaugiuosi turėdamas galimybę dirbti su HTC turinio strategija. Nekantrauju kompanijos klientams pasiūlyti naujo turinio ir paslaugų.“

Prieš prisijungdamas prie HTC komandos, S.Fernando buvo kompanijos „Saffron Digital“ generalinis direktorius. Ši 2006 metais įkurta kompanija vysto patikimas ir kokybiškas mobiliąsias platformas. S.Fernando vadovavimo metu „Saffron Digital“ įgijo technologijų inovatorės reputaciją ir tapo žiniasklaidos bei pramoginių technologijų pioniere. Šių metų vasarį „Saffron Digital“ tapo HTC korporacijos dalimi. 

Žurnalas „Mobile Entertainment” 2009 ir 2010 metais Shashi Fernando įtraukė į geriausių vadovų penkiasdešimtuką, o „Saffron Digital” pateko į „Deloitte” sudarytą penkiasdešimties sparčiausiai augančių technologijų bendrovių sąrašą bei į „Media Momentum“ pažangiausių skaitmeninės žiniasklaidos kompanijų šimtuką. „Saffron Digital“ generalinio direktoriaus postą perėmė buvęs kompanijos operacijų direktorius Davidas McDonaldas. Jis žada toliau vystyti strateginį kompanijos bendradarbiavimą su HTC.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: