„Interaktyvioji GALA“ kanalų sąrašą papildys „Sony Entertainment Television“  (1)

Skaitmeninės televizijos „Interaktyvioji GALA“ kanalų sąrašą balandžio 4 dieną papildys vienas žymiausių pasaulyje filmų ir serialų kanalų „Sony Entertainment Television“. Didžiausios Lietuvoje integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėjos TEO LT, AB klientai žymiausių Holivudo kino studijų filmus bei serialus galės žiūrėti norima kalba.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Sony Entertainment Television“ eteryje rodomi visame pasaulyje itin išpopuliarėję serialai „Draugai“ („Friends“), „Seksas ir miestas“ („Sex and the City“) bei „Ligoninės priimamasis“ (ER). Pirmą kartą TV ekrane bus galimybė pamatyti žymiuosius serialus „Tiudorų dinastija“ („The Tudors“) ir „Kaltės kaina“ („Damages“). Ne mažesnės sėkmės sulaukė ir realybės šou „Paversk mane supermodeliu“ („Make me Supermodel“) ar „Kitas žymiausias Amerikos modelis“ („America‘s next top model“).

TEO Paslaugų plėtros ir rinkodaros tarnybos vadovo Nerijaus Ivanausko teigimu, naujasis kanalas pradžiugins ir kino gurmanus, ir populiariuosius serialus pamėgusias šeimas. „Naujojo kanalo žiūrovai galės patys pasirinkti norimą filmo įgarsinimo kalbą – anglų arba rusų. Pageidaujantieji galės kanalą žiūrėti ir su lietuviškais subtitrais“, - teigė N. Ivanauskas.

„Sony Pictures Television” kanalai kuriuose pristatomi žymiausi Holivudo kino studijų „Warner Brothers“, „Sony Pictures“, „CBS Paramount“ ir „Walt Disney“ kūriniai, yra rodomi 140 pasaulio šalių, juos žiūri beveik 500 milijonų šeimų.

„Džiaugiamės galimybe Lietuvoje rodyti specialiai Lietuvai pritaikytą kanalo „Sony Entertainment Television“ versiją. Milijonai žiūrovų visame pasaulyje jau turi galimybių žiūrėti šį kanalą, todėl džiugu, kad į retransliuojančių operatorių šeimą įsitraukė ir TEO“, - teigė „Sony Pictures Television“ viceprezidentas Eddie Nelsonas.

Daugelyje Lietuvos miestų teikiamos skaitmeninės televizijos „Interaktyvioji GALA“ klientai gali matyti daugiau nei 80 pramoginių, pažintinių, sporto, žinių, raiškiosios televizijos kanalų. Interaktyviosios technologijos paslaugos klientams suteikia galimybių naudotis ir virtualios videonuomos paslaugomis, be papildomos įrangos įsirašyti ir norimu laiku peržiūrėti mėgstamas laidas, žaisti žaidimus, klausytis radijo ar paskaityti su savo horoskopą.

Skaitmeninės antžeminės televizijos (DVB-T) tinklais TEO teikia ir televizijos „Skaitmeninė GALA“ paslaugas. Beveik visoje Lietuvoje teikiamų paslaugų klientai gali matyti iki 40 kanalų lietuvių, anglų, rusų ir kitomis kalbomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: