LG skalbimo mašinos – perkamiausios trejus metus iš eilės  (0)

„LG Electronics“ (LG) pagamintos skalbimo mašinos 2010 metais buvo perkamiausios, vertinant tiek parduotų skalbimo mašinų kiekį, tiek jų vertę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokie rezultatai užfiksuoti rinkos tyrimų bendrovių1 duomenimis. Šiuos rezultatus, apimančius daugiau nei 50 valstybių rinkų, LG pasiekia jau trečius metus iš eilės. Be to, jie ir toliau stiprina bendrovės, kaip vienos inovatyviausių pasaulio namų įrangos gamintojos, pozicijas.

Rinkų duomenys taip pat rodo, kad LG skalbimo mašinos jau penkerius metus yra perkamiausios didžiosiose Azijos šalyse – Australijoje, Indijoje, Tailande, Indonezijoje. Jas renkasi ir Čilės, Saudo Arabijos, Ukrainos pirkėjai. Be to, LG skalbimo mašinos su durimis priekinėje dalyje yra perkamiausia pasaulyje tokio tipo įranga jau dvejus metus iš eilės, o JAV rinkoje pagal šį rodiklį jos pirmauja jau ketverius metus.

LG skalbimo mašinos vis plačiau žinomos kaip inovatyviausias rinkos produktas, siūlantis našumą ir patogumą, kas vartotojams yra itin svarbu. Šis pasiekimas – tai indėlis į LG inovacijas, rodantis mūsų dėmesį pirkėjų lūkesčiams, siekiant pagerinti jų gyvenimą“, – teigė Young-ha Lee, „LG Electronics Home Appliance Company“ prezidentas ir vadovas.

Naujausios LG skalbimo mašinos, kuriose įdiegtos darbą supaprastinančios technologijos, nubrėžė naujus patogumo ir efektyvumo standartus. Viena svarbiausių inovacijų – „Inverted Direct Drive“ variklis, kuris užtikrina efektyvų skalbimą naudojant mažiau elektros energijos. Be to, jis dirba tyliau ir sukelia mažiau vibracijų. Prie to žymiai prisideda ir LG skalbimo mašinose įdiegta „TrueBalance“ vibracijas mažinanti technologija. „Inverted Direct Drive“ varikliuose naudojama mažiau judančių dalių – atsisakyta diržo ir skriemulio. Tai padidina ir įrenginių ilgaamžiškumą – skalbyklėms su „Interted Direct Drive“ varikliais teikiama 10 metų garantija.

Daugelis skalbimo mašinų su durelėmis priekinėje dalyje siūlo tik vieną skalbinius apverčiantį (angl.k. „tumbling“) darbo režimą. Tuo tarpu inovatyvi LG 6 judesių technologija leidžia skalbimo mašinos būgnui naudoti šešis darbo režimus – skalbinius sukti ratu, žingsniais (angl. k. „stepping“), siūbuoti, šveisti, filtruoti ir apversti (angl.k. „tumbling“). Drauge su šalto vandens įsiskverbimą į audinius pagerinančia „ColdWash“ technologija, 6 judesių technologija užtikrina tokius pat gerus skalbimo rezultatus kaip ir su šiltu vandeniu, sunaudojant žymiai mažiau energijos.

--

1GfK Group, NPD ir Stevenson Company duomenimis.

GfK Group yra viena iš keturių didžiausių pasaulyje rinkos tyrimų bendrovių.

NPD ir „Stevenson Company“ specializuojasi Šiaurės Amerikos rinkos tyrimų srityje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(30)
(9)
(17)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: