Nauja biuro baldų kolekcija AMIKA – „draugiškai“ biuro aplinkai  (0)

Biuro baldų gamintoja „Vildika“ sunkmečiu savo idėjų ir planų „nepadėjo į stalčių“, o nuosekliai investavo į naujų biuro baldų kolekcijų kūrimą. Šiandien įmonė savo klientams siūlo naują biuro baldų kolekciją AMIKA.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Vildikos“ direktorius Tomas Marcijonas  teigia, kad AMIKA, kaip ir ankstesni įmonės pagaminti baldai, atspindi įmonės siekį kurti žmogaus veiklai „draugiškus“ biuro baldus, kurių pagrindinės savybės – patogumas ir funkcionalumas.

 Pagal įmonės verslo filosofiją, įmonės darbuotojai klientams renkantis baldus siekia būti patikimais ir sąžiningais partneriais,  todėl stengiasi savo klientams įrengti kuo „draugiškesnę“ darbo aplinką, kad į darbą jie eitų ne atkentėti 8 valandas, o kūrybiškai bendrauti ir dirbti. Biuro baldai AMIKA – universalūs, lengvi, elegantiško dizaino, jie padedantys sukurti tokią darbo aplinką. Norėdamas biuro baldams suteikti jaukumo, kolekcijos autorius žinomas interjero ir baldų dizaineris Vaidas Zabulionis subtiliai derino baldų dangų spalvas, pasiūlė pertvarų įvairovę.

Kadangi kuriant naujus baldus vienas iš svarbiausių kriterijų  buvo funkcionalumas, dizaineris V.Zabulionis tam skyrė ypatingą dėmesį: po stalais darbo vietoje nepamatysite laidų raizgalynės – kompiuterių laidai ir jungtukai slepiami laidų kanaluose. Juos pasiekti darbuotojui lengva ir patogu.

 Dizaineris kolekcijoje įgyvendino dar daugiau puikių funkcionalių sprendimų.  Jo sukurtos atviros lentynos – unikalios, nes gali turėti papildomą funkciją: jų nugarėlė gali būti dengta medžiaga, kuri tarnautų kaip pertvara, padedanti sukurti asmeninę erdvę arba kaip informacinė lentyna visam kolektyvui.  Įmonės direktorius T.Marcijonas sako, kad kuriant kolekciją buvo atsižvelgta į šiuolaikinio verslo ypatumus, kai įmonėms labai svarbu tapo puoselėti komandinę dvasią, stiprinti darbuotojų bendradarbiavimą ir komunikaciją. Todėl AMIKOS biuro baldų sistemoje yra darbo stalų junginiai, kurie suteikia galimybę jungti darbo vietas iki pageidaujamo jų skaičiaus. Tokių sujungtų stalų sistema – puikus sprendimas žmonių grupėms, kurios nori dirbti drauge. Be to, tokie stalai turi mažiau kojų,  todėl ir kainuoja pigiau.

UAB „Vildika“ nuolat investuoja į biuro baldų asortimento plėtrą, darbuotojų mokymus, tobulina gamybos procesus savo gamykloje netoli Vilniaus –gamyboje diegia Lean sistemą. Dėl šių priemonių įmonės biuro baldų gamybos apimtis 2010 m., palyginti su 2009 m., išaugo daugiau nei 30 proc. Dar daugiau, net keturis kartus  išaugo įmonės biuro baldų eksportas į Skandinaviją ir Didžiąją Britaniją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: