„InfoShow“ – informatikų festivalis ne tik informatikams  (0)

Konferencijos, konkursai, varžybos, kinas, žaidimai, alternatyvios muzikos vakarėlis. Septyniolika renginių per beveik dvi savaites. Taip trumpai galima apibūdinti devintajį Kauno technologijos universiteto Informatikos fakulteto Studentų atstovybės „InfoSA“ organizuojamą informatiškiausią studentų festivalį „InfoShow“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Stengiamės, jog festivalio programoje būtų kuo įvairesnių renginių, kurie sudomintų ne tik informacinėmis technologijomis besidominčius, bet ir pavyzdžiui, anime filmus ar alternatyviąją muziką mėgstančius žmones. Šių metų programoje turime pramoginių, sportinių, šviečiamųjų, bei kūrybinių renginių, todėl sau tinkamą tikrai ras kiekvienas.“ – sakė „InfoShow“ koordinatorius Justinas Zilnys. „InfoShow“ metu vyks net penkios konferencijos, tarp kurių jau eilę metų vykstančios WEB, 3D bei TEDxKTU. „Išmanieji telefonai sparčiai plinta visame pasaulyje ir suteikia daugeliui nesuvokiamas galimybes. Norėdami supažindinti visuomenę su šiomis naujovėmis, nusprendėme surengi šią konferenciją.“ – taip, naująją konferenciją pristatė jos koordinatorius Linas Baublys. Festivalio startas balandžio 8 dieną, jį atidarys didžiausias animacijos ir japonistikos renginys Lietuvoje – „Anime Nights“. Kūrybiškumu trykštantiems, „InfoShow“ pasiūlys sudalyvauti fotografijų konkurse „Grifų medžioklė“ bei pademonstruoti savo aktorinius sugebėjimus „Improvizacijų vakare“. Legendinis „Utenos Barų vakaras“ – visų laukiamas alternatyvios muzikos vakarėlis, vykstantis pačioje Kauno širdyje esančiuose septyniuose baruose. Šį kartą programoje: grupė „Sportas”, „IR Band”, „EDEn”, „JAMA&W”, „Meilės Fontanai” ir daug kitų vežančių atlikėjų. „Utenos Barų vakaras“, taip pat suteikia unikalią galimybę vienintelį kartą metuose pasivažinėti InfoTroleibusu ir sudalyvauti vakarėlyje ant ratų.

Kelis šimtus kompiuterinių žaidimų entuziastų sutraukiantis „Lan Party“ tai kupinas linksmybių ir nuotykių savaitgalis virtualioje erdvėje besivaržant populiariausių žaidimų turnyruose ar tarpusavyje. Tradiciškai, šis renginys pabaigs festivalio programą.

Kaip ir kiekvienais metais, „InfoShow“ turi savo simbolį. Tetrio, praėjusio festivalio simbolio vietą šiemet užėmė, iki šiol populiarus žaidimo „PacMan“ veikėjas – ponas Pacmanas. Jis, kartu su savo priešais vaiduokliais jau kelis mėnesius blaškosi po Kauną.

Lauksime jūsų informatiškiausiame studentų festivalyje „InfoShow“ – balandžio 8-17 dienomis. Daugiau informacijos: http://www.infoshow.info

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: