„Samsung Smart LTE“ – sprendimas, užtikrinantis 4G ryšio paslaugų rinkinį  (0)

„Samsung Electronics Co. Ltd“, technologinių sprendimų pirmiesiems 4G LTE ir „WiMAX“ tinklams kūrėjas, pristatė naują – „Smart LTE“ – programą. Naujasis sumanymas užtikrina efektyvų individualiems poreikiams pritaikomų funkcijų veikimą, todėl optimaliau išnaudojami operatorių tinklų resursai ir mažinamos bendros investicijų sąnaudos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naudojant „Smart LTE“ padidinama bendra tinklo talpa ir aprėptis, be to, žymiai pagerinama garso ir vaizdo duomenų perdavimo kokybė gausiai užpildytoje miesto aplinkoje ir atokesnėse kaimo vietovėse.

„Mobiliųjų duomenų perdavimo technologijų paklausa auga žaibiškai. Todėl mūsų klientai pageidauja paprasto, patogaus ir nebrangaus būdo pereiti nuo 3G prie 4G ryšio, – kalbėjo vykdantysis „Samsung Electronics“ viceprezidentas ir Telekomunikacijų sistemų padalinio generalinis direktorius Youngky Kimas. – „Samsung Smart LTE“ suteikia galimybę naudotis pažangiausiomis technologijomis  bet kokioms sąlygomis.“

 „Samsung Smart LTE“ automatiškai optimizuoja tinklo parametrus, leidžia lengviau jį diegti ir plėsti. Todėl įmanoma išnaudoti žymiai daugiau bazinių stočių. Naująją sistemą sudaro „Smart Cluster“, „Smart Cell“ ir „Cloud“ sumanymai. Pirmasis, „Smart Cluster“, skirtas sumažinti abipusį elementų ir sektorių poveikį, sudaro galimybę padidinti aprėptį. „Smart Cell“ didina elemento talpą. „Cloud“ skirtas efektyviai derinti duomenų apdorojimą ir mobiliojo tinklo galimybes.

Kompanija taip pat neseniai pristatė gausų 4G sprendimų rinkinį bei įvairių formatų bazinę stotį, kuri viena struktūra palaiko daugybę ryšio technologijų, tokių kaip LTE, HSPA+, CDMA ir „WiMAX“. „Samsung Mobile WiMAX“ – pažangus technologinis sprendimas, kuris leidžia nesunkiai pereiti į ryšių sistemas TD-LTE ir „WiMAX“ – naujos kartos mobilųjį „WiMAX IEEE 802.16m“ formato ryšį. Tai atliekama naudojant papildomas kanalo korteles ir pakeitus programinę įrangą.

Vasarį Barselonoje vykusiame Pasaulio mobiliųjų technologijų kongrese „Samsung“ kartu su KT ir „Intel“ pristatė pirmąjį pasaulyje LTE CCC sprendimą, kurio pagrindas – atviroji techninės įrangos struktūra. Be to, kompanija inicijavo „WiMAX2“ bendradarbiavimo kampaniją su „Intel“, „Motorola“ ir kitomis septyniomis pirmaujančiomis rinkoje kompanijomis, ir taip užtikrino greitesnį „WiMAX 2“ vystymąsi ir pritaikymą komercinėms reikmėms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: